Ελλαδα

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που αγκάλιασε το βρέφος

«Η Λυδία "μου", το μωρό "μου", σήμερα έμεινε ορφανό από γονείς»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο αστυνομικός που κρατά στην αγκαλιά το μωρό της Κάρολαΐν
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο αστυνομικός που κρατά στην αγκαλιά το μωρό της Κάρολαΐν © George Kalliakmanis/Facebook

Η ανάρτηση στο facebook του Χρήστου Βαρδίκου, του αστυνομικού που πήρε αγκαλιά το μωρό της δολοφονημένης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Την Τρίτη στις 10 το πρωϊ θα επανέλθει στον ανακριτή ο 33χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος εχθές ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποφασίσει η Εισαγγελία Ανηλίκων ποιος από το οικογενειακό περιβάλλον τής ενός έτους κόρης του δράστη και του θύματος, θα αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού.

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η ανάρτηση του Χρήστου Βαρδίκου, του αστυνομικού που πήρε αγκαλιά το μωρό της δολοφονημένης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Την εικόνα του αστυνομικού με το βρέφος είχε δημοσιεύσει της 11η Μαίου στα social media, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

 

 

Ο Χρήστος Βαρδίκος έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook: «Ομολογία του δράστη… και κάπως έτσι γράφεται, ουσιαστικά, ο επίλογος στο έγκλημα που συγκλόνισε… Ένας επίλογος που κανείς μας δεν ήθελε να πιστέψει ότι μπορεί να υπάρξει… κι όμως… το απόλυτο μαύρο… με την ομολογία του, “. Η Λυδία «μου», το μωρό «μου», σήμερα έμεινε ορφανό από γονείς… Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί της, όπως και οι προσευχές όλης της Ελλάδας…».

astynomikos.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ