Ελλαδα

Γλυκά Νερά-Έγκλημα: Πώς οι αρχές απέσπασαν ομολογία του πιλότου

Τα ψηφιακά ευρήματα, οι ανακολουθίες και η ομολογία ότι σκότωσε την Καρολάιν

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 32χρονος πιλότος και η δολοφονημένη Καρολάιν με το μωρό τους
Ο 32χρονος πιλότος και η δολοφονημένη Καρολάιν με το μωρό τους © anikolouli.gr

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όσα έγιναν μέχρι την ομολογία του 32χρονου πιλότου - Εκείνος σκότωσε τη σύζυγό του - Τα ευρήματα που τον κατέταξαν σε βασικό ύποπτο.

Σοκ έχει προκαλέσει η ομολογία του 32χρονου πιλότου ότι δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ενώ στο δωμάτιο βρισκόταν το μόλις 11 μηνών μωρό τους, και ότι σκηνοθέτησε ληστεία προκειμένου να καλύψει την αποτρόπαια πράξη του. Ο σύζυγος της νεαρής Καρολάιν «έσπασε» μετά από μαραθώνια κατάθεση που έδωσε στις αρχές εχθές, Πέμπτη (17/6), 37 ημέρες μετά το στυγερό έγκλημα και ανήμερα του μνημοσύνου για την 20χρονη στην Αλόννησο. 

Στην ομολογία του ο 32χρονος πιλότος υποστήριξε ότι έπνιξε με μία μπλούζα την 20χρονη μετά από καυγά το μοιραίο βράδυ, αλλά έκανε λόγο για ληστεία μετά φόνου γιατί σκέφτηκε, όπως είπε, το κοριτσάκι τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε προστριβές, με την Καρολάιν να επιθυμεί να φύγει από το σπίτι στο οποίο διέμεναν στα Γλυκά Νερά

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ομολογία του πιλότου - «Τα έκανα όλα μόνος μου»

Ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν περιέγραψε, αυτή τη φορά ομολογώντας την πράξη του, τι έγινε το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαΐου στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. «Τσακωθήκαμε πάλι για άλλη μια φορά. Με έδιωξε από το κρεβάτι και την είδα φεύγοντας να βάζει με βία το μωρό στην κούνια. Μου έλεγε να φύγω από το σπίτι και με χτυπούσε. Θόλωσα και ενώ συνέχιζε να φωνάζει, πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με τα χέρια μου και στη συνέχεια με μια μπλούζα της έκλεισα το στόμα και τη μύτη. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, έψαξα να δω πώς να το καλύψω γιατί υπάρχει και ένα μωρό 11 μηνών. Δεν είχα συνεργό, τα έκανα όλα μόνος μου και προσπάθησα όσο μπορούσα να τα κάνω έτσι, ώστε να γίνουν πιστευτά».

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης υποστήριξε: «Μου είπε πάρε το παιδί και μεγάλωσε το, εγώ φεύγω. Μου είπε να φύγω από το δωμάτιο και πέταξε το παιδί στην κούνια. Με χτυπούσε. Τότε εγώ θόλωσα και την έπνιξα. Είπα ψέματα γιατί φοβόμουν τι θα γίνει με το παιδί». 

Έκτακτη Επικαιρότητα | Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν | 17/06/2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η μεταφορά από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ

Ήδη από την Τετάρτη (16/6) ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν και δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας της στα Γλυκά Νερά, είχε κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση στην Αστυνομία. Ο ίδιος είχε απαντήσει πώς βρισκόταν στην Αλόννησο όπου το πρωί της Πέμπτης θα τελούνταν το μνημόσυνο της 20χρονης γυναίκας. Οι αστυνομικοί προκειμένου να μην καταλάβει πως τον θεωρούν όχι πλέον αυτόπτη μάρτυρα, αλλά βασικό ύποπτο για το έγκλημα επέλεξαν να τον αιφνιδιάσουν και να μεταβούν με ελικόπτερο από την Αθήνα στο νησί προκειμένου να τον μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ, λέγοντάς του ότι πρέπει να δώσει κατεπείγουσα συμπληρωματική κατάθεση μετά τη σύλληψη ενός ατόμου. Ο 32χρονος πιλότος χαιρέτησε τη μητέρα της 20χρονης με μία αγκαλιά και έφυγε μαζί με τους αστυνομικούς για τον Ανθρωποκτονιών, όπου και παρέμεινε μέχρι να ομολογήσει το έγκλημά του, αφού τα ψηφιακά ευρήματα που είχαν εντοπίσει την τελευταία εβδομάδα οι αστυνομικοί πλέον έδειχναν τον δολοφόνο. 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο τμήμα ανθρωποκτονιών όλο το βράδυ ο πιλότος | Ώρα Ελλάδος | OPEN TV

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα ψηφιακά ευρήματα που έφεραν την εξιχνίαση

Τις τελευταίες ημέρες οι αρχές είχαν στη διάθεσή τους ψηφιακά ευρήματα, τόσο από το κινητό του 32χρονου, όσο και από το smartwatch της 20χρονης Καρολάιν, που μαρτυρούσαν ανακολουθίες σε όσα είχε καταθέσει ο σύζυγος της κοπέλας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Συγκεκριμένα, το smartwatch έδειξε ότι, την ώρα που ο 32χρονος εκτιμούσε ότι η σύζυγός του είχε πέσει νεκρή από τα χέρια «αδίστακτων ληστών», η 20χρονη είχε παλμούς, ενώ το κινητό του δράστη την ώρα που εκείνος δήλωσε ότι ήταν δεμένος κατάγραφε τα βήματα που έκανε μέσα στο σπίτι. Επιπλέον, διαφορετικά στοιχεία από εκείνα που είχε δώσει αρχικά στις αρχές ο 32χρονος έδειχναν και οι αναλύσεις για την αφαίρεση της κάρτας μνήμης από το καταγραφικό των καμερών.

Οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους τα γραπτά μηνύματα που αντάλλαξαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς από την Καρολάιν για εκείνον, ενώ προκύπτει ότι έψαχνε στην υπηρεσία booking για ξενοδοχείο στην Αθήνα προκειμένου να φύγει από το σπίτι.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πρωτοσέλιδο στo διεθνή Τύπο

Από εχθές, βρετανικά και διεθνή ΜΜΕ κατέγραφαν τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν. Σήμερα, οι ιστοσελίδες έχουν πρώτη είδηση την ομολογία του 32χρονου πιλότου και αναφέρονται σε όσα είπε στις αρχές περί ληστείας, θέλοντας να καλύψει το στυγερό έγκλημα. 

sky.jpg

independent.jpg

guardian.jpg

sun.jpg

mail.jpg

Ο 32χρονος θα βρεθεί σήμερα, Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, στον εισαγγελέα και κατόπιν στον ανακριτή, όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ