Ελλαδα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Κλήθηκε για νέα κατάθεση ο σύζυγος

Τα στοιχεία και η αισιοδοξία της ΕΛ.ΑΣ ότι θα δοθούν απαντήσεις για τη δολοφονία της Καρολάιν

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άγριο Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Η ΕΛ.ΑΣ βρήκε νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Κάρολαϊν
Άγριο Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Η ΕΛ.ΑΣ βρήκε νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Κάρολαϊν © EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ραγδαίες εξελίξεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την ΕΛ.ΑΣ να καλεί σε νέα κατάθεση τον 32χρονο πιλότο, σύζυγο της Καρολάιν, μετά τα νέα στοιχεία.

Νέες σημαντικές εξελίξεις για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά αναμένονται τα επόμενα 24ωρα, με πηγές στην ΕΛ.ΑΣ να μην κρύβουν την αισιοδοξία τους για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Η άτυχη μητέρα είχε βρεθεί νεκρή πάνω στο κρεβάτι της, δίπλα στο μωρό της, με τον σύζυγό της, έναν 32χρονο πιλότο, να είναι δεμένος. Όπως είχε καταθέσει ο σύζυγος, διαρρήκτες είχαν μπει στο σπίτι τους.

Αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχουν πλέον στα χέρια τους ευρήματα, τα οποία επιτρέπουν να μπουν στη θέση τους σημαντικά κομμάτια του παζλ για το τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαΐου στα Γλυκά Νερά.

Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την ενδελεχή έρευνα της ΕΛ.ΑΣ τέθηκαν υπόψιν του συζύγου της 20χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε στο σπίτι τους, ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει εκ νέου. Υπενθυμίζεται ότι στην κατάθεσή του ο πιλότος είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Όταν σηκώθηκα είδα τη γυναίκα μου μπρούμυτα στο κρεβάτι, ακίνητη».

 

Κατεπείγουσα κλήση στον σύζυγο της Καρολάιν για νέα κατάθεση - Ήρθε με ελικόπτερο από την Αλόννησο

Όπως έγινε γνωστό, ο 32χρονος πιλότος κλήθηκε για νέα κατάθεση από τις αστυνομικές αρχές.

Ειδικότερα, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από την Αλόννησο, όπου βρισκόταν, προκειμένου να τεθούν υπόψιν του τα νέα στοιχεία που αποκάλυψε η αστυνομική έρευνα.

Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είχε μεταβεί την Πέμπτη (16/06) στο νησί, όπου σήμερα τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη της Καρολάιν. Μετά το τρισάγιο, ο πιλότος μεταφέρθηκε στην Αθήνα για συμπληρωματική κατάθεση στη ΓΑΔΑ.

Τι είχε πει ο 32χρονος πιλότος στην πρώτη του κατάθεση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

«Πρέπει να μας πήρε ο ύπνος μεταξύ 01.15 με 01.30. Εγώ ξύπνησα όταν άκουσα το τρίξιμο από το πόμολο της πόρτας. Δεν κατάλαβα τι ώρα ήταν ακριβώς. Όταν άνοιξα τα μάτια μου, είδα να μπαίνουν στο δωμάτιο τρεις άνδρες. Με πλησίασε αυτός με το πιστόλι και πριν μου πει οτιδήποτε, του είπα: "Στο σαλόνι υπάρχουν 10.000 ευρώ μετρητά. Σε παρακαλώ μην μας πειράξεις"» είχε περιγράψει στην κατάθεσή του ο 32χρονος πιλότος.

Και είχε προσθέσει: «Ο κοντός πήγε πάνω στη γυναίκα μου, τη γύρισε μπρούμυτα με μια απότομη λαβή και της γύρισε το κεφάλι προς το στρώμα ή το μαξιλάρι. Μόλις πήγα να αντιδράσω, μου κόλλησε το πιστόλι στη δεξιά πλευρά του λαιμού, ρίχνοντάς με στη συνέχεια στο πάτωμα». 

«Επειδή μου είχαν δέσει το στόμα, κάποια στιγμή έχασα τις αισθήσεις μου τελείως. Όταν ξύπνησα δεν άκουγα τίποτα. Δεν ήξερα πόση ώρα είχε περάσει, δεν μπορούσα να καταλάβω αν είχε ξημερώσει ή όχι» είχε αναφέρει επίσης.

Στην κατάθεσή του ο 32χρονος πιλότος είχε περιγράψει και τη στιγμή που είδε την 20χρονη Καρολάιν, νεκρή στο κρεβάτι. «Όταν σηκώθηκα είδα τη γυναίκα μου μπρούμυτα στο κρεβάτι, ακίνητη. Τα χέρια της ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη της με κάποιο ρούχο και η κόρη μας ήταν δίπλα ξύπνια, αλλά δεν έκλαιγε. Αγκάλιασα τη γυναίκα μου και την κόρη μας κλαίγοντας και τότε ο αστυνομικός μου είπε: "Έχει φύγει, προσπάθησε να ηρεμήσεις", εννοώντας πως είναι νεκρή. Ήμουν σοκαρισμένος, πήρα την κόρη μου αγκαλιά και κατέβηκα κάτω».

Γλυκά Νερά | Σε σκίτσο έχουν καταλήξει οι Αρχές | 06/06/2021 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ