Ελλαδα

Γλυκά Νερά: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον σύζυγο της Καρολάιν

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ στην ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 32χρονος πιλότος και η δολοφονημένη Καρολάιν με το μωρό τους
Ο 32χρονος πιλότος και η δολοφονημένη Καρολάιν με το μωρό τους © youtube / video

Eπίσημη ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ για τον σύζυγο της Καρολάιν, που βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, δίνοντας συμπληρωματική κατάθεση

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται για συμπληρωματική κατάθεση ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, στις 11 Μαΐου.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της συζύγου του,Καρολάιν και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ στην ΓΑΔΑ, προκειμένου να δώσει νέα κατάθεση στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, καθώς η έρευνα έφερε νέα στοιχεία στην επιφάνεια, σχετικά με το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον σύζυγο της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο αναφέρει τα εξής:

«Ο σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, ώστε να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα ψηφιακά ευρήματα από το smartwatch της Καρολάιν και τις κάμερες

Από την ανάλυση ψηφιακών πειστηρίων προέκυψε νέα κατεύθυνση για την έρευνα των αρχών, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας μπορεί να μην έχει να κάνει με ληστεία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το smartwatch που φέρεται να φορούσε η 20χρονη Καρολάιν έχει καταγράψει παλμούς την ώρα που κατά τη δήλωση του πιλότου η Καρολάιν είχε δολοφονηθεί.

Επίσης, έχουν προκύψει στοιχεία για την κάμερα και την αφαίρεση της κάρτας μνήμης μέσα στο σπίτι, καθώς και για το κινητό του 32χρονου από τα οποία προκύπτουν ανακολουθίες σε σχέση με την αρχική εκδοχή για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ. Οι ανακολουθίες αφορούν όσα είχε αρχικά καταθέσει ο 32χρονος πιλότος, το χρόνο που εκτιμούσε ότι οι δράστες αφαίρεσαν τις κάρτες από το καταγραφικό μηχάνημα, αλλά και για τη λειτουργία του κινητού τηλεφώνου του, στο οποίο φαίνεται ότι τέθηκαν σε λειτουργία εφαρμογές την ώρα που ο ίδιος κατέθετε ότι ήταν δεμένος. 

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (American Traitor: The Trial of Axis Sally) - Official trailer

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ