Ελλαδα

Προφυλακιστέος ο 25χρονος στη Φθιώτιδα για τον βιασμό 11χρονης

Τι ανέφερε στην απολογία του - Δείτε το βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 25χρονος στη Φθιώτιδα που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης
Ο 25χρονος στη Φθιώτιδα που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης

Στην απολογία του ο 25χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης στη Φθιώτιδα και κρίθηκε προφυλακιστέος, υποστήριξε ότι υπήρξε συγκατάθεση της ανήλικης.

Ο 25χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης  στη Φθιώτιδα, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Σε δημοσίευμά του το lamiareport.gr αναφέρει ότι σε βάρος του 25χρονου υπάρχουν κατηγορίες για τις κακουργηματικές πράξεις του βιασμού, της αποπλάνησης ανήλικου και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ατόμου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Στην απολογία του ο συλληφθείς υποστήριξε ότι υπήρξε συγκατάθεση της ανήλικης, επισημαίνοντας ότι η 11χρονη ήταν που του έστελνε τις φωτογραφίες και του είχε ζητήσει ραντεβού.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του τοπικού μέσου, φέρεται να είπε στον ανακριτή ότι δεν γνώριζε την πραγματική ηλικία της ανήλικης.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση, στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας μπήκαν τα μηνύματα ηλεκτρονικού περιεχόμενου που αντάλλαξε ο 24χρονος με την 11χρονη.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του 24χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης

«Αρνηθήκαμε το αδίκημα του βιασμού» ανέφερε ο δικηγόρος του 24χρονου μετά την απόφαση να κριθεί προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος.

LamiaReport.gr: Προφυλακιστέος ο 25χρονος

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ