Ελλαδα

Γλυκά Νερά-Έγκλημα: «Βρισκόμαστε κοντά στην εξιχνίαση»

Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις κινήσεις των δραστών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θύμα 20χρονη μητέρα
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θύμα 20χρονη μητέρα © EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι εκτιμούν οι αρχές για τους δράστες της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν - Βρίσκονται κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ότι η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, δηλώνει ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. Όπως είπε, η αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος, χωρίς αυτό, ωστόσο, να σημαίνει ότι είναι λιγοστά τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και εξετάζει από την ημέρα της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Όπως είπε σε εμφάνισή του στον ΣΚΑΪ ο κ. Καλλιακμάνης, προκαλεί απορία στις Αρχές το γεγονός ότι οι δράστες κατέστρεψαν τις κάμερες και αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης απ’ αυτές, ενώ την ίδια στιγμή άφησαν το κινητό τηλέφωνο δίπλα στον 32χρονο πιλότο, με το οποίο όταν κατάφερε να λυθεί ειδοποίησε τις αρχές. 

Επιπλέον, το ερώτημα που προβληματίζει τις αρχές είναι το γεγονός ότι οι δράστες ακινητοποίησαν τον 32χρονο τυλίγοντάς τον με σπάγκο, πράγμα που συνεπάγεται ότι οι ίδιοι δεν εισέβαλαν οργανωμένοι, αλλά βρήκαν τον σπάγκο στο εσωτερικό του σπιτιού, ενώ του φίμωσαν το στόμα με μονωτική ταινία, την οποία βρήκαν εντός του ακινήτου. 

Όπως σημειώνει ο κ. Καλλιακμάνης, οι τρεις άνδρες που διέρρηξαν το σπίτι έφεραν όπλα, στοιχείο που δείχνει ότι ήταν αποφασισμένοι να απειλήσουν τους ενοίκους, αλλά ακόμα και για να ανταπεξέλθουν σε περίπτωση συμπλοκής τους με την αστυνομία.

Καλλιακμάνης: Είμαστε κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά | Σήμερα | 27/05/2021

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ