- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ώρες αγωνίας για τον αγνοούμενο ψαρά στον Στρυμονικό Κόλπο
Δύτες τον αναζητούν - Ανετράπη η βάρκα του
Εντείνεται το θρίλερ με τον αγνοούμενο ψαρά στον Στρυμονικό Κόλπο, ο οποίος επέβαινε σε βάρκα που ανετράπη και παραμένει αγνοούμενος.
Στο «κόκκινο» η αγωνία για τον αγνοούμενο ψαρά στον Στρυμονικό Κόλπο. Ο ψαράς επέβαινε σε βάρκα που ανετράπη και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται.
Δύτες της ομάδας διασώσεων της 2ης ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης, συμμετέχουν από νωρίς το πρωί, στις έρευνες εντοπισμού του 48χρονου ψαρά.
Ο αρχιπύραρχος, διοικητής της 2ης ΕΜΑΚ Δημήτρης Καρασαββίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104.9FM», επεσήμανε: «Το πρωί ειδοποιηθήκαμε να συνδράμουμε και εμείς στις έρευνες του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή του Στρυμονικού κόλπου, για την ανεύρεση του αγνοούμενου ψαρά. Αναχώρησαν τέσσερις δύτες της ομάδας υποβρυχίων διασώσεων, με όχημα και το σκάφος για τον εντοπισμό του».
Και πρόσθεσε: «Αν χρειαστεί, έχουν τον εξοπλισμό να βουτήξουν στη θάλασσα, προκειμένου να τον εντοπίσουν. Μπορεί οι ελπίδες όσο περνούν οι ώρες να μειώνονται, ωστόσο πάντα υπάρχει η ελπίδα να εντοπιστεί σώος».
«Στην περιοχή υπάρχουν πολλά θαλάσσια ρεύματα, καθώς στο σημείο είναι οι εκβολές του Στρυμόνα ποταμού. Υπάρχει περίπτωση να έχει βγει το σκάφος ανοιχτά στο πέλαγος. Για αυτόν τον λόγο συμμετέχουν και άλλα σκάφη από το λιμενικό και από ιδιώτες που έχουν κληθεί να συμβάλουν στις έρευνες».
Αγνοείται ο ψαράς στον Στρυμονικό Κόλπο - Η γυναίκα του βγήκε με σωσίβιο
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το voria.gr, η ανατροπή της βάρκας σημειώθηκε έξω από το λιμάνι της Αμφίπολης κοντά στις εκβολές του Στρυμόνα.
Ο αλιέας που κατάγεται από την Ιερισσό Χαλκιδικής, βγήκε στα ανοιχτά από το λιμανάκι των Κερδυλλίων το πρωί της Τετάρτης (19/5) μαζί με τη γυναίκα του, ώστε να εκμεταλλευτεί τις καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή.
Αργά το μεσημέρι το σκάφος του ψαρά για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ανετράπη. Η γυναίκα του βγήκε στην ακτή, φορώντας σωσίβιο και ειδοποίησε για βοήθεια. Την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε σε εφημερεύον νοσοκομείο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δυστυχώς αυτό είναι το «θέαμα» το οποίο εκόντες άκοντες παρακολουθούμε στους περισσότερους δρόμους
Οι περιοχές που επηρεάζει
Τι ισχύει για τους συρμούς προς Αεροδρόμιο
Η Ελλάδα στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στα ποσοστά καισαρικών
Δείτε το σημερινό σκίτσο του Αρκά
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους
Συλλήψεις για πυρκαγιές που προκλήθηκαν από ψησταριά, πυροτεχνήματα και εργασίες
Τι προβλέπει αναλυτικά για όλα τα επιστημονικά πεδία
Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 για τις ημέρες Κυριακή ως Πέμπτη
Με λεωφορεία η μεταφορά των επιβατών
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις την έθεσαν χωρίς ενεργό μέτωπο μέσα σε 30 λεπτά
Σταδιακή μεταβολή από την Τρίτη - Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Με μεγάλες πληρότητες αναχωρούν τα πλοία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.