- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός - Αττική: 1.056 νέα κρούσματα σήμερα |19.05.2021
Οι περισσότερες μολύνσεις στον κεντρικό τομέα
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα 19/5 ο ΕΟΔΥ, σχετικά με τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, τα 1.056 εντοπίζονται στην Αττική
Σε 2.293 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Από τις νέες μολύνσεις, οι 1.056 εντοπίστηκαν στην Αττική.
Αναλυτικά τα κρούσματα κορωνοϊού στην Αττική σήμερα 19/5
- Ανατολική Αττική: 116 κρούσματα
- Βόρειος Τομέας Αθηνών: 153 κρούσματα
- Δυτική Αττική: 59 κρούσματα
- Δυτικός Τομέας Αθηνών: 153 κρούσματα
- Κεντρικός Τομέα Αθηνών: 307 κρούσματα
- Νότιος Τομέας Αθηνών: 139 κρούσματα
- Πειραιάς: 123 κρούσματα
- Νήσοι: 6 κρούσματα
- Υπό διερεύνηση είναι 104 κρούσματα.
Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα σημερινά κρούσματα κορωνοϊού 19/5
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.293, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 383.558 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 35 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.205 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. To 𝑅𝑡 για την επικράτεια εκτιμάται σε 0.86 (95%Crl: 0.16 - 1.68) .
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 53, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 11.587 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 642 (62.6% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη. To 83.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.312 ασθενείς. Οι εισαγωγές2 νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 305 (ημερήσια μεταβολή -8.68%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 317 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπό παρακολούθηση από τις 10 Φεβρουαρίου -Φωτογράφιζε τη βάση και είχε εφαρμογή των Φρουρών της Επανάστασης
Έως τις 10 Μαρτίου οι αναστολές από και σε Μέση Ανατολή
Προωθούνται για τον έλεγχο της όρεξης και τη διευκόλυνση της απώλειας βάρους
Ποιες ειδικότητες αναζητούν για πρόσληψη
Ένας εμπνευσμένος δημιουργός που μετέτρεψε το όραμα σε πράξη
Το συγκινητικό «αντίο» της ΄κόρης του, Μαριλένας
Έκλεψε μοτοσικλέτα στο Αντίρριο, εμπλοκή και σε καταστήματα
Πόσο χρόνο χρειάζεται η συναισθηματική μετάβαση από το βαρύ πένθος στην εκστατική χαρά; Ίσως μια στιγμή.
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και χιλιάδες παγκοσμίως
«Αυστηρά μέτρα ασφαλείας σε στόχους αμερικανικών συμφερόντων» σημειώνει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.
Σε λίγες ημέρες «μπαίνουμε» στη θερινή ώρα
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Ποιες είναι οι Μαρία Μπούμπα και Ιωάννα Νεράντζη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.