Ελλαδα

Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος πιλότος «αποχαιρετά» την Καρολάιν (εικόνα)

Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά - Δράστης ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά - Δράστης ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος © EUROKINISSI / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ανάρτηση με την οποία «αποχαιρετά» ο 32χρονος πιλότος την αγαπημένη του Καρολάιν - Η φωτογραφία και το «αντίο».

Με λίγες λέξεις και μία φωτογραφία από το γάμο τους, ο 32χρονος πιλότος αποχαιρετά την σύζυγό του, την 20χρονη Καρολάιν, που βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια αδίστακτων ληστών, οι οποίοι εισέβαλλαν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά

«Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου», έγραψε ο σύζυγος της δολοφονημένης μητέρας στο προφίλ του στο Instagram. Στη φωτογραφία, το νεαρό ζευγάρι ποζάρει ευτυχισμένο και χαμογελαστό. 

20xroni.jpg

Την Παρασκευή (14/5) ο 32χρονος συγκλόνισε με τον επικήδειο που εκφώνησε στην Αλόννησο, τον τόπο όπου μεγάλωσε η αγαπημένη του και που έμελλε να ταφεί. «Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα, πολύ τυχερός που με αγάπησες, ακόμη πιο πολύ τυχερός που είσαι η μητέρα του παιδιού μου. Η Λυδία θα μεγαλώσει χωρίς να θυμάται την υπέροχη μανούλα της, αλλά η Καρολάιν, που ήταν η χαρά της ζωής θα είναι για πάντα κοντά μου μέσα από τη Λυδία…», ήταν τα λόγια του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν.

 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛΑΣ 30 σεσημασμένοι κακοποιοί

Λίγα 24ωρα μετά την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μπροστά στα μάτια της κόρης της οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών συνεχίζουν να συλλέγουν πληροφορίες για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών οι τρεις κακοποιοί άφησαν πίσω τους γεννητικό υλικό με τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια να αναμένεται να ρίξουν «φως» στην δολοφονία της νεαρής μητέρας.

Όπως μετέδωσε απόψε το Mega, oι Αρχές από τους εκατοντάδες φακέλους από τις κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες σε σπίτια βορείων προαστίων έχουν βάλει στο στόχαστρο τους για ανάλυση 12 περιστατικά. Σε αυτά είχαν εμπλοκή περισσότεροι από 30 κακοποιοί. Αυτά τα άτομα τις επόμενες ώρες θα μπουν στο μικροσκόπιο για το που βρισκόταν τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Ένα ακόμη σοβαρό ενδεχόμενο είναι οι τρεις κουκουλοφόροι, που άλλαξαν μια για πάντα τις ζωές του 32χρονου πιλότου και της κόρης του σκοτώνοντας την 20χρονη Καρολίνα, να βρισκόταν σε επικοινωνία με άλλο άτομο της συμμορίας που ήταν εκτός του σπιτιού και είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου.

Από τις Αρχές αναμένεται να γίνει και ανάλυση στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας για να διαπιστωθεί ποια στίγματα κινητών τηλεφώνων υπήρχαν στην περιοχή τις επίμαχες ώρες στα Γλυκά Νερά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ