Ελλαδα

Γλυκά Νερά: «Ουρλιάζαμε δεμένοι»- Τι κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος

Περιγράφει τις σκηνές τρόμου που έζησαν μέχρι και τη στιγμή που έπαψε να ακούει τη σύζυγό του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά - Δράστης ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά - Δράστης ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος © EUROKINISSI / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος του 20χρονου θύματος - Τα νέα στοιχεία και οι εκτιμήσεις.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη ληστεία μετά φόνου που καταγράφηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στα Γλυκά Νερά, με θύμα μία γυναίκα μόλις 20 ετών, μητέρα ενός βρέφους 11 μηνών. 

Από το πρωί, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος, ο 32χρονος σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, βρέθηκε στο τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας, όπου -σύμφωνα με το Open- οι αξιωματικοί τού έδειξαν ολόσωμες φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών, αλλά και κακοποιών που έχουν αποφυλακιστεί πρόσφατα, για να δουν αν μπορεί να έχει κάποια εικόνα ή να δώσει κάποια στοιχεία για τον σωματότυπο των δραστών. 

Ο 32χρονος πιλότος περιέγραψε στις αρχές όσα συνέβησαν στο σπίτι του περίπου στις 04:30 σήμερα το πρωί. «Τους είδα ξαφνικά μπροστά μου. Τρεις με κουκούλες full face οι δυο και ο τρίτος φορούσε το κάλυμμα λαιμού που έχουν για τις μηχανές και το είχε σηκωμένο μέχρι τη μύτη. Η σωματοδομή τους ήταν κανονική. Με τα όπλα στα χέρια σημάδευαν άλλες φορές εμένα και άλλες φορές το μωρό. Μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, μου έλεγαν συνέχεια “που είναι τα λεφτά ρεˮ. Τους είπα αμέσως πού είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Είχαμε αγοράσει ένα οικόπεδο και είχαμε κάποια λεφτά στο σπίτι για να τα δώσω για κάποιες αρχικές εργασίες. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου». 

Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους φονιάδες της 20χρονης Καρολάιν | Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων 11/5/2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ζήτημα χρόνου να συλληφθούν»

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στο Mega σημείωσε ότι οι διαρρήκτες δεν ήταν επαγγελματίες, καθώς έκαναν πολλά λάθη. 
 
«Ήξεραν ότι υπάρχει ένα σκυλί, δεν είχαν φροντίσει να πάρουν τα μέτρα τους; Δεν είναι εύκολο να σκοτώσεις ένα σκυλί με τα χέρια. Πήγαν να κάνουν μια ληστεία και μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία. Η κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Μετατράπηκε σε δολοφονία η ληστεία αλλά άφησαν ζωντανό τον σύζυγο. Άφησαν ένα μάρτυρα. Γιατί δεν προτίμησαν να κάνουν τη ληστεία όταν ο σύζυγος έλειπε; Δεν ήταν επαγγελματίες. Έχουν κάνει πολλά λάθη είναι ζήτημα χρόνου να συλληφθούν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλλιακμάνης.
 
 
 
 
 

Γλυκά Νερά: Επικηρύχθηκαν με 300.000 ευρώ οι δράστες της δολοφονίας

Επικηρύχθηκαν με 300.000 ευρώ οι δράστες της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά με σημερινή ΚΥΑ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη.

Η ανακοίνωση της επικήρυξης των δραστών του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά
Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ