- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Emvolio.gov.gr: 105.832 εμβολιασμοί το τελευταίο 24ωρο | 13.05.21
Πόσοι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί έχουν πραγματοποιηθεί
Περισσότεροι από 100.000 εμβολιασμοί πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το emvolio.gov.gr.
Για ακόμη μία ημέρα, σήμερα 13 Μαΐου 2021, οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού στη χώρα μας, ξεπέρασαν τις 100.000. Συγκεκριμένα, στα εμβολιαστικά κέντρα της χώρας έγιναν 105.832 εμβολιασμοί.
Σύμφωνα με τα νέα διαθέσιμα στοιχεία στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr που δημοσιεύτηκαν την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021, το τελευταίο 24ωρο έγιναν 105.832 εμβολιασμοί. Από την αρχή των εμβολιασμών έχουν χορηγηθεί 4.079.168 δόσεις των εμβολίων. Με τουλάχιστον 1 δόση έχουν εμβολιαστεί 2.666.908 (+51.772) και με δύο δόσεις 1.450.838 πολίτες (+58.557).
Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για όλα τα εμβόλια στους 30-44 ετών
H πλατφόρμα emvolio.gov.gr με τα ραντεβού για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού και με τα τέσσερα εμβόλια (Pfizer, Moderna, AstraZeneca και Johnson & Johnson) για την ηλικιακή ομάδα 30 - 44 ετών θα «ανοίξει» το τελευταίο 10ήμερο του Μαΐου, όπως έκανε γνωστό κατά την πρόσφατη ενημέρωση για την πορεία των εμβολιασμών ο Μάριος Θεμιστοκλέους.
Ο κ. Θεμιστοκλέους ανέφερε ότι το άνοιγμα θα γίνει ανά 5ετία, με τους 40-44 ετών να είναι οι πρώτοι και να ακολουθούν οι 35-39 και οι 30-34 ετών.
Όπως σημείωσε, ανάλογα με την πορεία των ραντεβού αυτών των ηλικιακών ομάδων και με βάση τις παραδόσεις των εμβολίων από τις εταιρίες, είναι πιθανό εντός του Ιουνίου να ανοίξουν τα ραντεβού εμβολιασμών για τις επόμενες ηλικιακές ομάδες των 25 – 29 και 19 – 24.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Το φαινόμενο αποδίδεται στην παρουσία βαρομετρικού χαμηλού στο Μαρόκο και την Αλγερία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.