Ελλαδα

Εισβολή περίπου 500 οπαδών του Ολυμπιακού στην Ακρόπολη

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Πολιτισμού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αρχαιολογικός χώρος Ακρόπολης (φωτογραφία αρχείου)
Αρχαιολογικός χώρος Ακρόπολης (φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ακρόπολη: Εισβολή οπαδών του Ολυμπιακού με πανό στον αρχαιολογικό χώρο - Τι ζήτησαν από τους φύλακες.

Περίπου 500 οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν το απόγευμα της Τετάρτης (12/5) στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, ανέβηκαν στον Βράχο και κράτησαν το πανό της ομάδας τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, «σήμερα το απόγευμα, οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν ξαφνικά στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, αφού προπηλάκισαν τους αρχαιοφύλακες. Από την Αστυνομία εκτιμάται ότι ο αριθμός των οπαδών ήταν περίπου 500 άτομα»,

Όπως αναφέρεται, «το φυλακτικό προσωπικό της Ακρόπολης αντέδρασε με ψυχραιμία. Κάλεσε την Αστυνομία και προσπάθησε να τους κρατήσει εκτός του χώρου, αλλά ο αριθμός των οπαδών ήταν συντριπτικά μεγαλύτερος. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανέβηκαν στον Βράχο, και αφού κράτησαν για λίγα λεπτά πανό της ομάδας τους, αποχώρησαν. Όπως φώναζαν, απαίτησαν να κάνουν ό,τι είχαν κάνει και οπαδοί του Παναθηναϊκού, σε αντίστοιχο περιστατικό στις 25 Ιουνίου 2016. Το συμβάν διήρκεσε περίπου 15 λεπτά. Υπογραμμίζεται ότι δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός και καμία φθορά σε μνημείο».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ