Ελλαδα

Σταύρος Θεοδωράκης: Η ανάρτηση για τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

«Να θυμόμαστε και τις απαρηγόρητες μάνες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελένη Τοπαλούδη, Κούλα Τοπαλούδη

Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη για την Κούλα Τοπαλούδη, μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Με ανάρτησή του στα social media ο Σταύρος Θεοδωράκης ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, Κυριακή 9 Μαΐου, μοιράστηκε μια φωτογραφία της Ελένης Τοπαλούδη με τη μητέρα της, Κούλα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη «να θυμόμαστε και τις απαρηγόρητες μάνες»

«Κάτι τέτοιες μέρες που τα λουλούδια και οι ευχές πλημμυρίζουν το γύρω μας, πρέπει να θυμόμαστε και τις απαρηγόρητες μάνες. Αυτές που έχασαν τα παιδιά τους από κάποιους που είναι μισοί άνθρωποι - μισοί κτήνη. Στην φωτογραφία είναι η Ελένη και η Κούλα Τοπαλούδη, στην Ρόδο - ναι, η Ελένη που βιάστηκε και δολοφονήθηκε, το '18.

Η Κούλα έπαψε από τότε να κοιτά το ημερολόγιο. Η νύχτα εναλλάσσεται με νύχτα, όπως μου είπε σήμερα στο τηλέφωνο. Ας ξέρει τουλάχιστον ότι την σκεφτόμαστε» έγραψε στην ανάρτησή του ο δημοσιογράφος.


Οι γονείς της 20χρονης Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα και Γιάννης, μίλησαν τον Μάιο του 2020 για το παιδί τους, τον εφιάλτη που δεν τελειώσει ποτέ, την ετυμηγορία και την καταδίκη των δολοφόνων στον Σταύρο Θεοδωράκη σε ένα καθηλωτικό podcast των «Πρωταγωνιστών».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ