Ελλαδα

Επιστρεπτέα προκαταβολή 7: Σήμερα ξεκινά η καταβολή των χρημάτων

Τι δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λήγει η προθεσμία για την έκπτωση στα ειδοποιητήρια ΕΦΚΑ
Χαρτονομίσματα ευρώ © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σήμερα ξεκινά η καταβολή των χρημάτων για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7, σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Για τα ραντεβού εμβολιασμού των πολιτών αλλά και την επιστρεπτέα προκαταβολή 7 μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του.

Σημείωσε πως «είναι εκπληκτική η προσέλευση των νέων ηλικίας 30 έως 39 ετών στους εμβολιασμούς» και παράλληλα τόνισε ότι «όσο υποχωρεί η πανδημία τόσο θα περιορίζονται τα μέτρα. Η απάντηση στον κορωνοϊό είναι το εμβόλιο».

Για την εστίαση είπε πως «από σήμερα ξεκινά η καταβολή των χρημάτων για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7» ενώ όσον αφορά τον τουρισμό τόνισε ότι «αυτοί που δεν εμβολιάζονται είναι πιθανό να θέσουν σε κίνδυνο τον κλάδο»

Ο υπουργός υπογράμμισε για τα σχόλια του Αλέξη Τσίπρα ότι «η προσπάθεια του αρχηγού της αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα να παρουσιάσει την Ελλάδα ότι απέτυχε στη διαχείριση του κορωνοϊού δεν του προσφέρει πολιτικά οφέλη και βλάπτει την εικόνα της χώρας» και τόνισε ότι η διεθνής αντίληψη λέει πως η Ελλάδα πήγε καλά στη διαχείριση του κορωνοϊού.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση Τζανακόπουλου, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως του είναι αδύνατον να πιστέψει πως ένας εκλεγμένος βουλευτές μιλάει για εκκαθαρίσεις ανθρώπων, ενώ συνεχάρη τα Παραπολιτικά για την αποκάλυψη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ