Ελλαδα

Κυψέλη: Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην πλατεία Αγίου Γεωργίου

Τι έδειξαν οι έλεγχοι της Πέμπτης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη: Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο - Απομακρύνουν όσους προσπαθούν να πλησιάσουν.

Στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη βρίσκονται από το απόγευμα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Αστυνομικοί απομακρύνουν όσους προσπαθούν να πλησιάσουν στο σημείο. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, άτομα από συλλογικότητες πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους γύρω από την πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Κυψέλη: Η ομάδα «ΟΔΟΣ» στην πλατεία Αγίου Γεωργίου © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Κυψέλη: Η ομάδα «ΟΔΟΣ» στην πλατεία Αγίου Γεωργίου © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Πορεία από συλλογικότητες στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη © EUROKINISSI

Πορεία από συλλογικότητες στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη © EUROKINISSI

Επτά συλλήψεις και 295 παραβάσεις σε επιχειρήσεις στις πλατείες

H ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε επτά συλλήψεις και στη βεβαίωση 295 παραβάσεων κατά την διάρκεια των δύο νέων επιχειρήσεων που πραγματοποίησε την Πέμπτη (22/4) στην οδό Βεάκη, στο Περιστέρι και στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, στους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές και βραδινές ώρες, στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, καθώς και της αντιμετώπισης του συγχρωτισμού ατόμων σε δημόσιους χώρους, συνελήφθησαν, στο Περιστέρι, 6 άτομα για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 1 για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακόμη, στην ίδια περιοχή, ελέγχθηκαν 427 άτομα και 88 οχήματα, προσήχθησαν 14 άτομα, βεβαιώθηκαν 82 παραβάσεις του ΚΟΚ, 27 των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, ενώ κατασχέθηκε ένα μαχαίρι. Ακόμη, αφαιρέθηκαν 18 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, 16 άδειες ικανότητας οδήγησης, 13 πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 3 οχήματα.

Όσον αφορά την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και στους γύρω δρόμους, στην Κυψέλη, τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: Ελέγχθηκαν 290 άτομα, 91 οχήματα και 12 καταστήματα. Βεβαιώθηκαν 156 παραβάσεις του ΚΟΚ, 24 σε άτομα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού και 6 σε καταστήματα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Αφαιρέθηκαν 26 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, 14 άδειες ικανότητας οδήγησης, 11 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας και ακινητοποιήθηκαν 23 οχήματα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ