Ελλαδα

Μυθικά πρόσωπα - Γιώργος Παυριανός | Άγιος Παΐσιος

«Μυθικά Πρόσωπα» του Γιώργου Παυριανού. Άγιος Παΐσιος (Επ. 1)

4831-35211.jpg
Γιώργος Παυριανός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Γιώργος Παυριανός στο podcast «Μυθικά Πρόσωπα» γυρίζει πίσω τον χρόνο και θυμάται συναντήσεις και συνομιλίες με τα πρόσωπα που έφτιαξαν τον μύθο της σύγχρονης Ελλάδας. Ιστορίες με χιούμορ, νοσταλγία και συγκίνηση, για τον Μάνο Χατζιδάκι, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Μελίνα Μερκούρη, τον Άγιο Παΐσιο, τη Σωτηρία Μπέλλου, τον Γιάννη Τσαρούχη, τη Ρίτα Σακελλαρίου, τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Κώστα Ταχτσή, τον Ευγένιο Σπαθάρη, τη Σαπφώ Νοταρά, την Έλλη Λαμπέτη και πολλούς άλλους.

Όμως, στα «Μυθικά Πρόσωπα» ο Γιώργος Παυριανός δεν αφηγείται απλώς μια ιστορία. Με μουσικές, ήχους από τη φύση και την πόλη, με σπάνια ηχητικά ντοκουμέντα, θα προσπαθήσει να αναπαραστήσει τον χώρο και την εποχή που εκτυλίσσεται η ιστορία. 

Τα «Μυθικά Πρόσωπα» είναι στην ουσία μια αναδρομή στον χρόνο και μια επαφή με ανθρώπους που όλοι θα θέλαμε να συναντήσουμε.

Στο πρώτο επεισόδιο ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται μια ιστορία για τη συνάντησή του με τον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη και για ένα θαύμα που του συνέβη στο Άγιον Όρος. 


Συντελεστές:
Αφήγηση - ηχητική επιμέλεια: Γιώργος Παυριανός
Ηχοληψία - Μοντάζ: Άκης Μελής, Earth Sound Studio
Διάρκεια: 26 λεπτά

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ