- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Κορκίδης: Σημαντικό το υποχρεωτικό self test στο Λιανεμπόριο
Ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ κάνει λόγο για ένα ακόμη βήμα προς την «επόμενη ημέρα»
Ο Βασίλης Κορκίδης χαιρετίζει το υποχρεωτικό self test για τους εργαζομένους στα καταστήματα, εκτιμώντας πως αποτελεί ένα σωστό μέτρο για το Λιανεμπόριο.
«Η καθιέρωση υποχρεωτικής διενέργειας των self test και στους εργαζομένους στο Λιανεμπόριο είναι ένα ακόμα σοβαρό βήμα της μεταβατικής περιόδου προς την "επόμενη ημέρα"» δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής Βασίλης Κορκίδης.
Συγκεκριμένα ο κ. Κορκίδης δήλωσε: «Η καθιέρωση υποχρεωτικής διενέργειας των self test και στους εργαζομένους του λιανεμπορίου είναι ένα ακόμα σοβαρό βήμα της μεταβατικής περιόδου προς την "επόμενη ημέρα"».
Και πρόσθεσε: «Την ημέρα που πλέον δεν θα χρειαστεί το λιανεμπόριο να υποστεί τα όσα υπέστη εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας. Άξιο υπενθύμισης είναι το γεγονός ότι μέχρι σήμερα τα όποια μέτρα προστασίας προτάθηκαν από τους λοιμωξιολόγους και υιοθετήθηκαν από την πολιτεία. ακολουθήθηκαν με θρησκευτική ευλάβεια από το λιανεμπόριο, που αναμένει τη δική του "ανάσταση" ενόψει της Πασχαλινής αγοράς».
«Θέλουμε το λιανεμπόριο να λειτουργήσει με ασφάλεια ενώ παράλληλα ευελπιστούμε στην σταδιακή αλλά γρηγορότερη χαλάρωση των μέτρων με παράλληλη επιτάχυνση των εμβολιασμών» ανέφερε επίσης.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρόντες ήταν η σύζυγός του Άννα Μαρία και οι γιοι του Παύλος και Νικόλαος
Επτά αγρότες κατηγορούμενοι για απάτη σε βάρος της ΕΕ επέστρεψαν χρήματα και καταδικάστηκαν με μειωμένες ποινές
Άφησε ξεχωριστό στον καλλιτεχνικό και τοπικό κόσμo
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς το Πολεμικό Ναυτικό θα καλωσορίσει τη φρεγάτα
Ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη
Οι νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση
Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η απεργία στα ταξί
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η βασική γραμμή της κυβέρνησης είναι να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των αγροτών με εφαρμογή του νόμου
Προσωρινός πρόεδρος αναλαμβάνει ο Παύλος Ασλανίδης
Οι αγρότες ανοίγουν το τελωνείο Προμαχώνα μετά τη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής
Κρίσιμες ημερομηνίες για αντικατάσταση παλαιών διπλωμάτων και νέοι κανόνες ανανέωσης από το 2026
ΥΠΠΟ: Προστασία και ανάδειξη αρχαιοτήτων στο ιστορικό κτήριο της οδού Τριπόδων 32
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.