Ελλαδα

Μαλεσίνα - Κορωνοϊός: Στους 17 έφτασαν οι νεκροί

Πέθανε ο παππούς της νύφης από τον επίμαχο γάμο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΜΕΘ- Κορωνοϊός
ΜΕΘ- Κορωνοϊός © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Μαλεσίνα: Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό - Ποιο ήταν το τελευταίο θύμα και πόσα συνολικά άτομα έχουν πεθάνει στο δήμο Λοκρών.

Στους 17 έφτασαν πλέον οι νεκροί από τον κορωνοϊό στη Μαλεσίνα. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι ο 85χρονος που έφυγε σήμερα από τη ζωή είναι ο παππούς της νύφης από τον επίμαχο γάμο της 21ης Φεβρουαρίου. 

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και ξημερώματα Κυριακής, κατέληξαν στο Νοσοκομείο Λαμίας και στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου πέντε άτομα από επιπλοκές του κορωνοϊού. Νωρίτερα, είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο του Βόλου 76χρονος από την Αταλάντη, με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ενώ το βράδυ του Σαββάτου πέθανε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας και ένας ακόμη άνδρας από την Αταλάντη 66 ετών που είχε διασωληνωθεί στις 3 Απριλίου.

Οι θάνατοι στη Φθιώτιδα από την αρχή της πανδημίας έχουν φτάσει τους 86, ενώ από τις αρχές Μαρτίου οι θάνατοι είναι 42. Από αυτούς οι 17 αφορούν τη Μαλεσίνα και οι 27 γενικότερα το δήμο Λοκρών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ