- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η ΕΣΗΕΑ κατέθεσε μήνυση κατά του Μένιου Φουρθιώτη - Η ανακοίνωση της δημοσιογραφική ένωσης - Τι αναφέρει
Μήνυση για τις πλαστές ταυτότητες που προσκόμισε σε υπουργεία και φορείς ο Μένιος Φουρθιώτης, προκειμένου να διαπιστευθεί ως δημοσιογράφος, επικαλούμενος ότι είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ κατέθεσε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η ΕΣΗΕΑ, μαζί με όλα τα τηλεοπτικά μέσα, τον ΕΔΟΕΑΠ και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, έγινε αποδέκτης προωθημένου μηνύματος Δικηγορικής Εταιρείας, «με την οποία μας εγκαλεί όλους για παραβίαση του Κώδικα Δεοντολογίας, ζητώντας την παύση της προσβολής του τεκμηρίου αθωότητας του εντολέως της Μαίνανδρου – Γεωργίου Φουρθιώτη και προειδοποιώντας ότι θα κινηθεί κατά των παραβατών σε αστικό και ποινικό επίπεδο».
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καλεί όλους τους συναδέλφους να συνεχίσουν τον αγώνα για την ενημέρωση, και δηλώνει για μία ακόμα φορά ότι θα σταθεί δίπλα σε όλους όσοι βρεθούν στο στόχαστρο οποιουδήποτε αμφισβητήσει το καθήκον τους για την εύρεση της αλήθειας, σημειώνεται ακόμα.
«Τέτοιου είδους προειδοποιήσεις δεν μας τρομάζουν και δεν μας σταματούν, αντίθετα μας ενώνουν και μας δυναμώνουν για την αντιμετώπιση όλων των πρωτοφανών καταστάσεων που βιώνουμε», τονίζουν.
Επισημαίνεται ότι, όταν ο τηλεπαρουσιαστής κατέθεσε μηνύσεις για δήθεν παραβίαση των προσωπικών του δεδομένων εναντίον εφημερίδων, ζητώντας να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία κατά των Διευθυντών και των συντακτών, η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε αμέσως ανακοινώσεις και συνέδραμε τους συναδέλφους, όπου χρειάστηκε, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λόγω της συνεχιζόμενης αναστολής λειτουργίας του ισραηλινού εναέριου χώρου - Ως πότε ακυρώνονται τα δρομολόγια
24ωρη πανελλαδική κινητοποίηση για τον απεγκλωβισμό ναυτικών από εμπόλεμη ζώνη
H προθεσμία εγγραφών είναι η 23η Μαρτίου 2026
Φέρεται να υπέστη καρδιακή ανακοπή
Ήταν πατέρας δύο παιδιών σε τροχαίο
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν συνολικά πέντε οχήματα - Συνελήφθη 23χρονος
Πρόκειται για το σημαντικότερο πυραυλικό σύστημα του αμερικανικού στρατού -
Από 17 ως 21 ετών τα άτομα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στην Κύπρο ο Δένδιας και τα F-16, εν πλώ οι φρεγάτες Κίμων και Ψαρά
Πώς σχετίζεται με την περίπτωση του 26χρονου Αζέρου
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Υπό παρακολούθηση από τις 10 Φεβρουαρίου -Φωτογράφιζε τη βάση και είχε εφαρμογή των Φρουρών της Επανάστασης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.