Ποινή στην Έλενα Ακρίτα επέβαλε το Facebook, κλείνοντας το προφίλ της για 30 ημέρες, με αφορμή ένα σχόλιο που δημοσίευσε
«Αυτό το σχόλιο παραβιάζει τους όρους μας σε ό,τι αφορά την παρενόχληση και τον εκφοβισμό», είναι η αιτιολογία του Facebook, το οποίο μπλόκαρε την Έλενα Ακρίτα για έναν μήνα.
«Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε ή να σχολιάσετε για 30 ημέρες. Αυτό συμβαίνει επειδή δημοσιεύσατε παλαιότερα κάτι που δεν ακολουθούσε τους Όρους της κοινότητάς μας. Αυτό το σχόλιο παραβιάζει τους όρους μας σε ό,τι αφορά την παρενόχληση και τον εκφοβισμό και γι' αυτό μπορείτε να το δείτε μόνο εσείς».
Την είδηση για το μπλόκο του facebook στη δημοσιογράφο, γνωστοποίησε ο γνωστός μουσικός και φίλος της Έλενας Ακρίτα, Σταμάτης Κραουνάκης.
«Ωραία λοιπόν 30 μέρες το facebook αφαιρεί το λόγο από την Elena Akrita κατόπιν παρεμβάσεως άθλιων. Είμαστε εδώ πάρα πολλοί 30 μέρες να αναρτούμε για λογαριασμό της. Γιατι Ετσι», έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μέχρι πότε θα διατηρηθούν οι πολικές θερμοκρασίες
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις σε όλη τη χώρα - Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.