Ελλαδα

Κουφοντίνας: Συνεδριάζει το δικαστικό συμβούλιο για τη μεταγωγή

Ανάκληση της απόφασης ζητούν οι συνήγοροι Κουφοντίνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Κουφοντίνας
Δημήτρης Κουφοντίνας © EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Συνεδριάζει το δικαστικό συμβούλιο για τη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στον Δομοκό.

Συνεδριάζει αυτή την ώρα το δικαστικό συμβούλιο της Λαμίας για να αποφανθεί για το δεύτερο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα σχετικά με τη νομιμότητα της μεταγωγής του στις φυλακές του Δομοκού.

Οι συνήγοροι του καταδικασμένου σε 11 φορές ισόβια έχουν προσφύγει στο οικείο συμβούλιο πλημμελειοδικών, ζητώντας την ανάκληση της απόφασης βάσει της οποίας ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετήχθη από τις φυλακές Κασσαβέτειας στο Δομοκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αρμόδια εισαγγελέας, στην πρότασή της, υποστηρίζει ότι το δικαστικό συμβόλαιο είναι αναρμόδιο να κρίνει το επίμαχο θέμα και η αρμοδιότητα ανήκει στην κεντρική επιτροπή μεταγωγών.

 

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα

Την ίδια ώρα, νέα επιδείνωση παρουσίασε η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας

«Ενημερώνουμε ότι ο ασθενής του νοσοκομείου μας, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, σήμερα 05/03/2021 εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια, συνεπεία της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών, και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αντιμετώπισής της», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου Λαμίας που υπογράφει ο Διοικητής Ανδρέας Κολοκυθάς.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ