Ελλαδα

Κούγιας - Υπόθεση Λιγνάδη: Στόχος η Μενδώνη και η κυβέρνηση

«Επιχειρηματικά συμφέροντα από πίσω, για το Ελληνικό»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλέξης Κούγιας
Αλέξης Κούγιας © EUROKINNISSI/LATO KLODIAN

Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Στόχος η Μενδώνη, η κυβέρνηση και επιχειρηματικά συμφέροντα από πίσω, για το Ελληνικό.

«Όλοι θα καταλάβουν ότι ο κορυφαίος σκηνοθέτης και ηθοποιός είναι θύμα τεράστιων επιχειρηματικών συμφερόντων, τα οποία έχουν σχέση με το αεροδρόμιο του Ελληνικού και έχουν στόχο τη Μενδώνη και την κυβέρνηση», υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας.

«Ο Λιγνάδης μου είπε ότι είναι αθώος. Του είπα ότι σήμερα θα πάρω τη δικογραφία, θα τη μελετήσω, και θα καθίσουμε μαζί και με απόλυτη ειλικρίνεια θα του πω την άποψή μου. Εφόσον συμφωνήσουμε στην υπερασπιστική του γραμμή αυτή θα είναι και η υπεράσπισή του», ανέφερε στον ΑΝΤ1 για την πορεία της υπόθεσης, ενώ επεσήμανε ότι, δεν έχει μιλήσει με τους καταγγέλλοντες, επιβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος ο σκηνοθέτης – ηθοποιός γνωρίζει κάποια άτομα από αυτά που τον καταγγέλλουν.

Ο κ. Κούγιας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι, «στην υπόθεση αυτή, το πρόσωπο που είναι ο στόχος, είναι η κ. Μενδώνη και οι επιτελείς της και πιθανώς κατά την κρίση μου η κυβέρνηση».

«Ο στόχος είναι η Μενδώνη και η κυβέρνηση, πίσω από αυτή την επίθεση, είναι τεράστια επιχειρηματικά συμφέροντα», τόνισε και κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις από πλευράς κυβέρνησης για λάθος επικοινωνιακούς χειρισμούς από την κ. Μενδώνη σημείωσε «δεν θέλω να απαξιώσω πολιτικούς. Το τι λένε κατά καιρούς οι πολιτικοί κατά καιρούς επιτρέψτε μου να το κρατάω σε πολύ μικρό καλάθι. Αγνοούν το Σύνταγμα, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα πολιτικά τους συμφέροντα».

Ιδιαίτερα για τη Λίνα Μενδώνη, είπε πως «καταβαράθρωσε το τεκμήριο αθωότητας, καταλαβαίνετε τι κάνουν οι πολιτικοί για να επιβιώσουν» και διαβεβαίωσε πως «εκείνος που θα απαντήσει στο τι έχει κάνει ο πρώην λατρεμένος από πολιτικούς αρχηγούς, υπουργούς, πρώην υπουργούς, θα το αποφασίσει ο δικαστής».

Κούγιας: Κρατήστε πολύ μικρό καλάθι για τη γυναίκα που κατέθεσε

«Κρατήστε πολύ μικρό καλάθι για τη γυναίκα που κατέθεσε. Αυτή τη στιγμή οι εντυπώσεις είναι εις βάρος του κ. Λιγνάδη, όταν όμως γίνει η δίκη, όταν την εξετάσει ο Κούγιας, ο εισαγγελέας, οι ένορκοι, οι δικαστές, τότε κρατήστε πολύ μικρό καλάθι», κατέληξε ερωτηθείς για την κατάθεση γυναίκας του περιβάλλοντος του σκηνοθέτη.

Mιλώντας για το ίδιο θέμα στο MEGA, ο κ. Κούγιας δήλωσε πως ο κ. Λιγνάδης χρησιμοποιείται για να καταστραφεί η Μενδώνη, η οποία πήρε σημαντικές αποφάσεις για να ξεμπλοκάρει την υπόθεση του Ελληνικού και έθιξε τεράστια οικονομικά συμφέροντα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

«Έχω μια απόλυτη άποψη» επανέλαβε ο Αλ. Κούγιας στο Open TV. «Ο Λιγνάδης είναι στη μυλόπετρα αυτή τη στιγμή γιατί ο μοναδικός στόχος είναι η κ. Μενδώνη και η κυβέρνηση» υποστήριξε επειδή, όπως είπε, «απενέπλεξε πολύ σημαντικά εμπόδια τα οποία επί χρόνια δημιουργούσαν συγκεκριμένοι επιχειρηματικοί όμιλοι γιατί δεν ήταν της επιλογής των ανθρώπων που επέλεξαν το επιχειρηματικό fund το οποίο θα εκμεταλλευτεί το Ελληνικό, όπου υπάρχει ένας ανταγωνισμός δισεκατομμυρίων όχι μόνο για τις κατοικίες και την ανάπλασή του, αλλά κυρίως για το καζίνο και άλλα θέματα, όπου εμπλέκονται ντόπιοι μεγάλοι επιχειρηματίες αλλά και διεθνείς».

«Βεβαίως, θα αποδειχθεί αν έχει κάνει τις πράξεις αυτές ή όχι μέσα από τη νόμιμη διαδικασία» σημείωσε ακόμη, ενώ αρνήθηκε ότι υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες. «Δεν υπάρχει καμία επώνυμη καταγγελία. Είναι για γέλια αυτά που ακούω» ισχυρίστηκε. «Υπάρχουν δύο καταγγελίες. Δεν τους έχω δει ποτέ. Όταν τους εξετάσω κατ’ αντιπαράσταση, όπως θα ζητήσω με τον εντολέα μου, γιατί μέχρι τώρα έχουν μιλήσει μόνο στον εισαγγελέα εκ του ασφαλούς με τους συνήγορους τους, τότε μόνο θα σας πως την προσωπική μου άποψη», είπε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ