Ελλαδα

Ακρίτα προς Λ. Χαραλαμπόπουλο: «Θα φτύσεις το γάλα που βύζαξες»

Κάνει μήνυση στο in.gr γιατί δημοσίευσε καταγγελία σκηνοθέτη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλενα Ακρίτα
Έλενα Ακρίτα © EUROKINISSI

Η Έλενα Ακρίτα υποβάλλει αγωγή και μήνυση για συκοφαντία κατά του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου και του in.gr μετά το δημοσίευμα με καταγγελία σκηνοθέτη.

Με μια οργισμένη ανάρτηση στο Faceboοk η Έλενα Ακρίτα επιτίθεται στον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο και το in.gr.

Αφορμή ήταν δημοσίευμα στην ιστοσελίδα, σύμφωνα με το οποίο ο σκηνοθέτης Σταμάτης Λινάρδος καταγγέλλει ότι η Έλενα Ακρίτα τού κατέστρεψε την καριέρα.

Στην ανάρτησή της προαναγγέλλει μήνυση και αγωγή κατά του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, του in.gr και του σκηνοθέτη Σταμάτη Λινάρδου. Το επίμαχο δημοσίευμα έχει τίτλο: «Σταμάτης Λινάρδος: Χαϊκάλης και Ακρίτα μου "έκοψαν" την καριέρα». Η Έλενα Ακρίτα επισημαίνει ότι «ο Λευτεράκης Χαραλαμπόπουλος του in.gr συνεχίζει την επίθεση στο πρόσωπο μου βάζοντας άτομο του οποίου το όνομα πρώτη φορά ακούμε ο Γιώργος Κυριτσης κι εγώ, να μας κατηγορήσει ότι τον διώξαμε λέει από τηλεοπτική δουλειά». Και προσθέτει: «Τον τύπο αυτόν ούτε στη φάτσα δεν τον ξέρουμε, ούτε χαίρω πολύ δεν έχουμε πει».

«Ένας παντελώς άγνωστος σε εμάς συκοφάντης θα κληθεί στα δικαστήρια μετά από τη μήνυση και την αγωγή που θα του κάνουμε, οι δικοί μας μάρτυρες θα είναι ακριβώς τα άτομα που ο τύπος αναφέρει» ξεκαθαρίζει.

Στην ανάρτησή της η Ακρίτα κάνει λόγο για «μια άθλια και συκοφαντική εμπλοκή του ονόματος σε οποιοδήποτε περιστατικό έγινε και το οποίο αποδεδειγμένα αγνοούμε». «Και μάλιστα ο συντάκτης του κατάπτυστου αυτού κειμένου παραβίασε όλες τις αρχες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας διότι δεν μάς πήρε καν ένα τηλεφωνο για να διασταυρώσει την ειδηση» συμπληρώνει, καταλήγοντας: «Θα περάσεις καλά με μένα που έμπλεξες, λασπολόγε σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Έλενα Ακρίτα κατά Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου και in.gr - Ολόκληρη η ανάρτηση στο Facebook

«Λευτερακη Χαραλαμπόπουλε, σου έρχεται μήνυση και αγωγή μανάρι μου. Και σε σένα και στο in.gr. Δολοφονία χαρακτήρα σε μένα ούτε που να την διανοηθείς. Θα φτύσεις το γάλα που βύζαξες.

» O Λευτεράκης Χαραλαμπόπουλος του in.gr συνεχίζει την επίθεση στο πρόσωπο μου βάζοντας άτομο του οποίου το όνομα πρώτη φορά ακούμε ο Γιώργος Κυριτσης κι εγώ, να μας κατηγορήσει ότι τον διώξαμε λέει από τηλεοπτική δουλειά. Τον τύπο αυτόν ούτε στη φάτσα δεν τον ξέρουμε, ούτε χαίρω πολύ δεν έχουμε πει.

» Πρόκειται για σίριαλ που ο Γιώργος έγραψε, εγώ ήμουν σύμβουλος σεναρίου κι ούτε έξω από το πλατό των γυρισμάτων δεν είχα περάσει ποτέ. Κι επειδή ο παντελώς άγνωστος σε εμάς συκοφάντης θα κληθεί στα δικαστήρια μετά από τη μήνυση και την αγωγή που θα του κάνουμε, οι δικοί μας μάρτυρες θα είναι ακριβώς τα άτομα που ο τύπος αναφέρει.

» Δηλαδή ο υπεύθυνος σκηνοθέτης Δημήτρης Σοφιανόπουλος, ο διευθυντής παραγωγής Μιχάλης Δεναξάς και ο παραγωγός της Stefi Films Βιτόριο Πιετρα. Και φυσικά όλοι οι άξιοι ηθοποιοί που έλαβαν μέρος στην σειρά.

» Αγωγή επίσης θα κάνουμε και στην ιστοσελίδα in.gr και τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο για την άθλια και συκοφαντική εμπλοκή του ονόματος σε οποιοδήποτε περιστατικό έγινε και το οποίο αποδεδειγμένα αγνοούμε. Και μάλιστα ο συντάκτης του κατάπτυστου αυτού κειμένου παραβίασε όλες τις αρχες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας διότι δεν μάς πήρε καν ένα τηλεφωνο για να διασταυρώσει την είδηση.

» Θα τα πούμε στα δικαστήρια λοιπόν και με τον τύπο αυτόν και με το in.gr.

1. Λευτεράκη, ήδη μίλησα με τον διευθυντή παραγωγής κ. Μιχάλη Δεναξά και επιβεβαιώνει ακριβώς αυτά που έγραψα εδώ. Καιτα επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι.
2. Λευτεράκη, ο Γιώργος μίλησε τώρα και με τον παραγωγό της Stefi Films Vittorio Pietra. Δεν ξέρει καν αυτόν τον τύπο και δηλώνει ότι θα επιβεβαιώσει όπου δει τα λεγόμενα μας.

» Όσο για μας τις εξετάσεις μας τις έχουμε δώσει και είναι εκατοντάδες οι συνεργάτες μας στην τηλεόραση που θα καταθέσουν για το ήθος και τον επαγγελματισμό μας. Θα περάσεις καλά με μένα που έμπλεξες, λασπολόγε σε διατεταγμένη υπηρεσία».

 

 

Λευτερακη Χαραλαμπόπουλε, σου έρχεται μήνυση και αγωγή μανάρι μου. Και σε σένα και στο in.gr. Δολοφονία χαρακτήρα σε...

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021

 

Τι αναφέρει το δημοσίευμα του in.gr με την καταγγελία του σκηνοθέτη:

elena-akrita-dimosieuma-ingr.jpg

akrita-elena-dimosieuma-ingr.jpg

akrita-elena-ingr-dimosieuma-xaralaboboulos.jpg

akrita-skinothetis-kataggelia.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ