Ελλαδα

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα μήνυση για βιασμό

Ο μηνυτής ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από τον καλλιτέχνη το 2018

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ
ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Νέα μήνυση εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη, με την κατηγορία του βιασμού - Ο μηνυτής ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από τον καλλιτέχνη το 2018

Μία νέα υπόθεση βιασμού με κατηγορούμενο τον Δημήτρη Λιγνάδη βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ο προσωρινά κρατούμενος, τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του κορυφαίου θεάτρου της χώρας, βρίσκεται στο στόχαστρο εισαγγελικής έρευνας μετά από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η μήνυση αφορά την κατηγορία του βιασμού, με τον μηνυτή να ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από τον καλλιτέχνη το 2018. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μηνυτής είναι ημεδαπός και δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ δεν ήταν ανήλικός κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης.

Η υπόθεση, που αποτελεί νέα δικογραφία χωριστή από τις δύο που χειρίζεται η 19η τακτική ανακρίτρια, ερευνάται από τους εισαγγελικούς λειτουργούς ώστε να εξεταστεί η βασιμότητα των ισχυρισμών του μηνυτή και ακολούθως να κριθεί η περαιτέρω ποινική αντιμετώπιση της.

Με την κατάθεση της μήνυσης πλέον γίνονται τρεις οι υποθέσεις καταγγελιών για βιασμό που απασχολούν την Δικαιοσύνη, με τις δύο προηγούμενες να είναι αυτές που οδήγησαν στη σύλληψη και προφυλάκιση του κατηγορουμένου.

Έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη μετά την προφυλάκιση με τις κατηγορίες του βιασμού

Την έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να διατάξει η ανακρίτρια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η έρευνα που έγινε στο σπίτι, στο αυτοκίνητο και στη μοτοσυκλέτα του ηθοποιού – σκηνοθέτη, διήρκεσε δύο ώρες με τους αστυνομικούς να επικεντρώνονται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του ενώ πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από σημεία του σπιτιού.

Τα αποτελέσματα της έρευνας των αστυνομικών, αφού προηγουμένως γίνει εκτενής έλεγχος των ψηφιακών αρχείων του και του περιεχομένου του κινητού του τηλεφώνου, θα παραδοθούν με μορφή πορίσματος – πραγματογνωμοσύνης στην 19η ανακρίτρια.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, αντέδρασε στην έρευνα, καθώς όπως είπε, έλαβε τέσσερις κλήσεις στις οποίες του ζητούσαν να είναι παρών στο σπίτι, κάτι που δεν μπορούσε να γίνει.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι καταθέσεις μαρτύρων που έχει προτείνει ο συνήγορος του δεύτερου μηνυτή του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης Βλάχος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ