Ελλαδα

Θεσ/νικη: Αγωνία για την εξαφάνιση του 24χρονου ράπερ Lamanif

Η ανάρτησή του στα social media πριν εξαφανιστεί

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τη συνδρομή των πολιτών ζητά η υπηρεσία Silver Alert για τον εντοπισμό του 24χρονου μουσικού, Lamanif, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. 

Πρόκειται για τον 24χρονο μουσικό Λάμπρο Μανιφάβα, γνωστό με το ψευδώνυμο Lamanif, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2021 από το σπίτι του στην περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης.

«Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,85μ. και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπουφάν με άσπρα μανίκια, κίτρινο φούτερ και μαύρο παντελόνι με κίτρινη γραμμή στο πλάι. Φέρει τατουάζ στο πρόσωπο, στο λαιμό και στα χέρια.


 

Η Γραμμή Ζωής, ειδοποιήθηκε από τους συγγενείς του την 10/02/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065», αναφέρεται στο μήνυμα της υπηρεσίας.

Το βίντεο που ανέβασε στα social media πριν εξαφανιστεί

Ο 24χρονος την περασμένη Δευτέρα, πριν εξαφανιστεί, είχε ανεβάσει στα social media ένα βίντεο με το οποίο αποχαιρετούσε φίλους και γνωστούς, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία», το βίντεο ανέβηκε στο Instagram μετά τη 01:00 το βράδυ της Δευτέρας και οι αρχές ενημερώθηκαν νωρίς το πρωί της Τρίτης. 

Τη νύχτα υπήρξε κινητοποίηση από τους χρήστες της πλατφόρμας, οι οποίοι κοινοποίησαν το βίντεο και ζητούσαν την παρέμβαση των αρχών. 

Ο νεαρός αναφερόταν στην ύπαρξη ενός άλλου βίντεο, που ανέβηκε από τρίτους στο Instagram και τον δείχνει να έχει ερωτική επαφή με μια κοπέλα. 

«Πρώτα από όλα συγνώμη από τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου και τους έκανα να ντραπούν. Ξέρω όλοι ψάχνετε να με δείρετε, να με χλευάσατε, να μου κάνετε κακό. Σας καταλαβαίνω. Αλλά ακούστε την αλήθεια. Είμαι χρόνια χρήστης κοκαΐνης, γι’ αυτό έχω και δικαστήρια. Είχα μπλέξει σε κύκλωμα με αφέντρες. Είναι από χθες στο βίντεο. Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευα υποδοχή στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Έγινε μια φορά, τις επόμενες με εκβιάζανε με το βίντεο. Από τότε μου παίρνανε λεφτά και με απειλούσανε», έλεγε στο βίντεό του ο ράπερ, το οποίο κατέβηκε από το Instagram μετά από λίγη ώρα.

«Είμαι 24 ετών και θέλω να αυτοκτονήσω. Αυτό πιστεύω θέλατε εξ’ αρχής όσοι το ανεβάσατε. Πόσο μίσος υπάρχει στην Ελλάδα του ’21; Τέσσερις μήνες στην καραντίνα, ψυχίατρο, ζάναξ. Αλλά πάντα ο φόβος να μην με ξανά ενοχλήσουν», συνέχισε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ