- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χανιά: Στην ανακρίτρια ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία 54χρονης
Οι αρχές του όρισαν δικηγόρο
Χανιά: Ο 47χρονος Νορβηγός απολογείται στον ανακριτή για τη δολοφονία της 54χρονης - Οι μαχαιριές και το πόρισμα του ιατροδικαστή.
Ο 47χρονος Νορβηγός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 54χρονης συντρόφου του στην περιοχή των Μεσκλών, οδηγήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια Χανίων προκειμένου να απολογηθεί.
Δικηγόρος που ορίστηκε από τις αρχές ανέλαβε την υπεράσπιση του 47χρονου, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.
Την σκότωσε με 14 μαχαιριές
Σύμφωνα με το cretapost.gr, o καθ' ομολογία δράστης σκότωσε με 14 μαχαιριές σκότωσε την 54χρονη από τα Μεσκλά. Το πόρισμα του Ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, ο οποίος έκανε από την αρχή λόγο για ανθρωποκτονία, επιβεβαιώνει την αγριότητα του εγκλήματος μέσα στο σπίτι της άτυχης γυναίκας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη: «Το θύμα έφερε δεκατέσσερις κακώσεις από νύσσον τέμνων όργανο (μαχαίρι) τραχηλικά, αυχενικά, προσώπου καθώς και μια κάκωση αριστερά μασχαλιαία.
Από τις δεκατέσσερις κακώσεις, οι οκτώ ήταν τραύματα – τομής και οι έξι εκδορές, ενώ από τα οκτώ τραύματα – τομής, μόνο μία ήταν θανατηφόρα, στη δεξιά, πλάγια τραχηλική χώρα η οποία επέφερε ρήξη της δεξιάς καρωτίδας με αποτέλεσμα τη μεγάλη απώλεια αίματος και τον θάνατο».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει
Ακινητοποιημένα Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ, Τρένα, Προαστιακός - Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Πιο σοβαρά ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ
Tι είπε για την πολεοδομική επέκταση σε προστατευόμενες περιοχές
Στο σημείο επιχειρεί ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών του στρατού
Αφορά τις αποζημιώσεις που επιδικάζονται στους συγγενείς των θυμάτων και στους τραυματίες
Οι αρχές που έφτασαν στο σημείο δεν έχουν βρει μέχρι τώρα κάλυκες
Διευκρινίσεις για ΚΤΕΟ και Κ.Ε.Κ, τι αλλάζει και τι παραμένει ίδιο στο ισχύον πλαίσο
«Δεμένα» τα πλοία σε όλα τα λιμάνια
Επιχείρηση με διαπραγματευτές και ΟΠΚΕ για 20χρονο φοιτητή στο κέντρο της πόλης
Αναλυτικά οι ενέργειες στις οποίες είχε προχωρήσει η διοίκηση
Τι αναφέρει στην ανάρτηση για την πρόγνωση των επόμενων ημερών ο Θοδωρής Κολυδάς
Η λειτουργία του διακόπηκε τον Ιανουάριο, με την ίδια να χαρακτηρίζει τότε την απόφαση «πολύ δύσκολη»
Ήταν κρυμμένα στις σόλες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.