- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Θετικοί στον κορωνοϊό έχουν εντοπιστεί 31 τρόφιμοι και εργαζόμενοι στο Καλλιμανοπούλειο Γηροκομείο Καλαβρύτων.
Στα 31 ανέρχονται τα κρούσματα κορvνοϊού που εντοπίστηκαν στο Καλλιμανοπούλειο Γηροκομείο στα Καλάβρυτα, όπου φιλοξενούνται 72 ηλικιωμένοι. Πρόκειται για 18 ηλικιωμένους και 13 εργαζόμενους στον οίκο ευγηρίας.
Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα των νέων μοριακών τεστ που πραγματοποιήθηκαν στους 72 ηλικιωμένους και στους 42 εργαζόμενους της δομής φιλοξενίας που ανήκει στην Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων.
Σύμφωνα με το thebest.gr, τέσσερις ηλικιωμένοι διακομίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε νοσοκομεία της Πάτρας. Οι τρεις νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο και ο τέταρτος στο «Άγιος Ανδρέας».
Παράλληλα, κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) πραγματοποίησε 332 rapid tests στην περιοχή των Καλαβρύτων, τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.