- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ψηλορείτης: Νεκρός ένας από τους δύο αγνοούμενους
Οι δύο 20χρονοι φέρεται να γλίστρησαν σε δύσβατο σημείο
Έρευνας της ΕΜΑΚ για πεζοπόρους στον Ψηλορείτη: Εντοπίστηκε νεκρός ο δεύτερος αγνοούμενος - Είχαν καλέσει σε βοήθεια.
Νεκρός εντοπίστηκε ο ένας από τους δύο άνδρες που είχαν πάει την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου για πεζοπορία στον Ψηλορείτη.
Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο ένας εκ των δύο εντοπίστηκε νεκρός, ενώ βρέθηκε τραυματισμένος ο άνδρας που είχε καταφέρει να καλέσει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για βοήθεια.
Οι δύο αγνοούμενοι αποτελούσαν μέρος μια παρέας πέντε ατόμων. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, η παρέα είχε μεταβεί για εκδρομή στην περιοχή του Ψηλορείτη. Στην πορεία χωρίστηκαν και οι δύο από τους πέντε χάθηκαν. Οι δύο 20χρονοι βρέθηκαν σε δύσβατο σημείο και όπως φαίνεται γλίστρησαν, με συνέπεια να τραυματιστεί ο ένας και ο άλλος να χάσει τη ζωή του.
Στην επιχείρηση μετέχουν δύο τμήματα της ΕΜΑΚ Ηρακλείου, ένα τμήμα του Σταθμού Ανωγείων και ένα τμήμα του Σταθμού Γαράζου Μυλοποτάμου, αλλά και κλιμάκια από τα ΤΑΕ Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ενισχύονται τα μπλόκα σε όλη τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ποτά τα κέρασε η μητέρα της φίλης της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.