Ελλαδα

Αργολίδα: 15 κρούσματα σε χωριό λόγω λειτουργίας Χριστουγέννων

Δεν τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκκλησία κορωνοϊός
Συμβολή της Εκκλησίας για την προστασία του κορωνοϊού © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Συνολικά 15 κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε χωριό της Αργολίδας τα οποία και προέκυψαν από λειτουργία των Χριστουγέννων σε εκκλησία.

Επιβαρυμένη είναι η επιδημιολογική κατάσταση σε χωριό της Αργολίδας όπου εντοπίστηκαν 15 κρούσματα κορωνοϊού μετά τη μη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, πρόκειται για το χωριό Ανυφί Αργολίδας, όπου σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, 15 κάτοικοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 50χρονος ιερέας της τοπικής ενορίας, ο οποίος έχει και υποκείμενα νοσήματα, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Καλαμάτας. Παράλληλα, στο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί και οι ηλικιωμένοι γονείς του ιερέα, ενώ ακόμη τέσσερα μέλη της οικογένειάς του διαγνώστηκαν με κορωνοϊό.

Ακολούθησε η διενέργεια rapid test στο χωριό, όπου άλλοι οχτώ κάτοικοι βρέθηκαν θετικοί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ιχνηλάτηση έδειξε ότι όσοι εντοπίστηκαν θετικοί είχαν βρεθεί τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία του χωριού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός
«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός

Πλέον είναι απαραίτητο, πρέπει να κατανοηθούν τα αίτια. Απαιτείται να σταματήσουμε να εκπαιδεύουμε τα αγόρια όπως εκπαιδεύτηκαν οι πατεράδες τους. Να τους βοηθήσουμε να κατέβουν από το βάθρο τους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.