Ελλαδα

Κώστας Κοκκινάκης: Γιατί δεν θα κάνω το εμβόλιο για κορωνοϊό

«Δεν με πείθει. Θέλω να μου δείξουν το μπουκαλάκι»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Κοκκινάκης: Δηλώνει αντίθετος στο εμβόλιο για τον κορωνοϊό
Κώστας Κοκκινάκης: Δηλώνει αντίθετος στο εμβόλιο για τον κορωνοϊό © YouTube

Ο Κώστας Κοκκινάκης δηλώνει ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, καθώς δεν έχει πειστεί ότι κινδυνεύει από Covid-19.

Αρκετές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο Κώστας Κοκκινάκης με τη δήλωσή του για το εμβόλιο και τον κορωνοϊό.

Ο παλαίμαχος αθλητής της υδατοσφαίρισης εξέφρασε την αντίθεσή του στο εμβόλιο κατά της Covid-19, επισημαίνοντας ότι δεν έχει πειστεί ακόμη ότι κινδυνεύει από τον κορωνοϊό.

«Είμαι αντίθετος με το εμβόλιο. Αυτήν τη στιγμή βλέπω και διαβάζω διάφορα και δεν με πείθουν να κάνω το εμβόλιο. Να κάνω ένα εμβόλιο για μία αρρώστια από την οποία δεν κινδυνεύω; Έτσι πιστεύω. Μπορεί να το έχω περάσει κιόλας, χωρίς να το ξέρω. Για ποιο λόγο να διακινδυνεύσω κάτι τέτοιο; Ούτε στο παιδί μου θα επιτρέψω να το κάνει» ανέφερε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Και πρόσθεσε σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του OPEN: «Βλέπουμε να το κάνει ο πρωθυπουργός και γιατροί χωρίς να βλέπεις ποιο είναι το εμβόλιο, δεν με πείθει. Θέλω να μου δείξουν το μπουκαλάκι. Έτσι δεν πείθουν».

Μιλώντας αργότερα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο πρώην παίκτης στο τηλεοπτικό reality επιβίωσης Survivor υποστήριξε ότι δεν είναι ο μόνος που προβληματίζεται σχετικά με το πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός, εκφράζοντας εκ νέου τις επιφυλάξεις του για τον εμβολιασμό.

«Υπάρχουν τόσες πληροφορίες καθημερινά, που δεν ξέρεις πραγματικά τι είναι η αλήθεια» τόνισε, εκτιμώντας ότι λόγω ηλικίας δεν κινδυνεύει από τον ιό.

Κώστας Κοκκινάκης για εμβόλιο κατά του κορωνοϊού: «Στη μητέρα μου θα έλεγα να το κάνει»

Ωστόσο, ο παλαίμαχος αθλητής της υδατοσφαίρισης ξεκαθάρισε ότι στη μητέρα του που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία θα συνιστούσε να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. «Στη μητέρα μου, που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία, θα έλεγα να το κάνει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τον εμβολιασμό πολιτικών, ο Κώστας Κοκκινάκης εμφανίστηκε δύσπιστος, επισημαίνοντας: «Εγώ να πιστέψω κάποιον που δεν μου έχει δείξει ότι πρέπει να τον πιστεύω;».

«Είναι παράλογο το να σκέφτομαι εγώ ότι δεν θέλω να κάνω ένα εμβόλιο το οποίο έχει βγει σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν ξέρω σε μερικά χρόνια τι μπορεί να βγάλει;» αναρωτήθηκε. «Αν νιώθω ότι κινδυνεύω, θα το κάνω» κατέληξε ο Κώστας Κοκκινάκης για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο Κώστας Κοκκινάκης κατά του εμβολίου του κορονοϊού

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ