Ελλαδα

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ με κορωνοϊό «καρφώνει» αντιεμβολιαστές

Η φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου με τους ορούς στο χέρι και το μήνυμα για το εμβόλιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάτια Νιάκαρη, δημοσιογράφος ΕΡΤ: Η νοσηλεία για κορωνοϊό και το «καρφί» της για τους αντιεμβολιαστές
Κάτια Νιάκαρη, δημοσιογράφος ΕΡΤ: Η νοσηλεία για κορωνοϊό και το «καρφί» της για τους αντιεμβολιαστές @Κατια Νιακαρη/Facebook

Η Κάτια Νιάκαρη, δημοσιογράφος της ΕΡΤ, στέλνει μήνυμα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με κορωνοϊό για το εμβόλιο και τους αντιεμβολιαστές.

Αιχμηρό είναι το σχόλιο από δημοσιογράφο της ΕΡΤ με κορωνοϊό για τους αντιεμβολιαστές και όλους εκείνους που μεταφέρουν θεωρίες συνωμοσίας για τον εμβολιασμό και το εμβόλιο κατά της Covid-19 στην Ελλάδα.

Η Κάτια Νιάκαρη έκανε ανάρτηση στο Facebook για τη μάχη που δίνει με τον κορωνοϊό, επισημαίνοντας: «Αποφάσισα να γράψω δυο λόγια γιατί σήμερα είδα τόσες μπαρούφες σχετικά με τα εμβόλια που δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω».

Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 συμπληρώνονται 10 ημέρες από τη στιγμή που πέρασε την πόρτα στο Γενικό Νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό «Σωτηρία». Με τους ορούς στο χέρι, καταβεβλημένη αλλά χαμογελαστή, η δημοσιογράφος της EΡΤ εξηγεί ότι ο κορωνοϊός είναι ένας ιός με τρία βασικά χαρακτηριστικά: πόνο, φόβο και μοναξιά.

Στη συγκλονιστική της ανάρτηση η Κάτια Νιάκαρη κάνει μια ευχή για τους «παντογνώστες» που δεν σταματούν να αμφισβητούν το εμβόλιο για την Covid-19. Τους εύχεται να μην κολλήσουν κορωνοϊό και να μη νοσήσουν.

«Δίνεται μια τεράστια μάχη. Ας ευγνωμονούμε για αυτό το εμβόλιο και ας ελπίσουμε να είναι η λύση» καταλήγει.

Κάτια Νιάκαρη, η δημοσιογράφος στην ΕΡΤ με κορωνοϊό που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο - Ολόκληρη η ανάρτησή της για το εμβόλιο, τον εμβολιασμό και τους αντιεμβολιαστές

«Αύριο κλείνω 10 μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο… Αποφάσισα να γράψω δυο λόγια γιατί σήμερα είδα τόσες μπαρούφες σχετικά με τα εμβόλια που δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω. Εύχομαι κανείς από όλους εσάς τους “παντογνώστες” να μην νοσήσει από κορωνοϊό…

» Είναι ο ιός τριών βασικών χαρακτηριστικών: του πόνου, του φόβου και της μοναξιάς… περνάνε μέρες και αντί να γίνεσαι καλύτερα, χειροτερεύεις… δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις και ακούς ιστορίες που σου κόβουν την ανάσα -ακόμα περισσότερο-. Δίνεται μια τεράστια μάχη….

» Ας ευγνωμονούμε γι' αυτό το εμβόλιο και ας ελπίσουμε να είναι η λύση !!!!!».

Αύριο κλείνω 10 μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο... Αποφασισα να γράψω δυο λόγια...

Δημοσιεύτηκε από Κατια Νιακαρη στις Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ