Ελλαδα

Κορωνοϊός: Ετοιμάζουν ήδη πάρτι σε βίλες της Μυκόνου για το Πάσχα

Επιστολή του ΣΕΔΕΜ στον υπ. Προστασίας του Πολίτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μύκονος
Μύκονος © Unsplash / Alex Korolkoff

Κορωνοϊός: Τηλέφωνα σε επιχειρηματίες ακινήτων για τη διοργάνωση πάρτι το ερχόμενο Πάσχα - Τι ζητά το ΣΕΔΕΜ από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Πάρτι σε βίλες της Μυκόνου για το ερχόμενο Πάσχα, που φέτος «πέφτει» στις 2 Μαΐου, διοργανώνονται ήδη από τώρα, σύμφωνα με όσα σημειώνονται σε επιστολή που απέστειλε το Σωματείο Επιχειρήσεων Διασκέδασης & Εστίασης Μυκόνου στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. 

«Σας αποστέλλουμε την παρούσα επιστολή προκειμένου να σας επισημάνουμε ότι το πρόβλημα με τη διοργάνωση εκδηλώσεων ή πάρτι σε βίλες με τουριστικά καταλύματα του νησιού, παραμένει. Έχουμε πληροφορηθεί ότι οι διοργανωτές επικοινωνούν με ιδιοκτήτες ακινήτων με σκοπό να ξεκινήσουν τα πάρτι μετά το Πάσχα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του το σωματείο. 

Οι επιχειρηματίες ζητούν τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να καθορίσουν το πλαίσιο των ελέγχων, καθώς, την ώρα που τομείς της οικονομικής δραστηριότητας έχουν τεθεί σε αναστολή λόγω του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού στην Ελλάδα, κάποιοι ετοιμάζονται ήδη για τα πάρτι του Πάσχα. 

sedem.jpg

sedem2.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ