- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό.
Καλά νέα για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου 2020.
Ο Ιερώνυμος είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε για νοσηλεία, διάρκειας 12 ημερών.
Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» αναφέρει: «Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμος, έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" σήμερα στις 15:45, μετά από νοσηλεία δώδεκα ημερών».
Ο Ιερώνυμος αναμένεται να πάει στο σπίτι του, όπου και θα ακολουθήσει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό στις 16 Νοεμβρίου 2020. Δύο μέρες μετά ανέβασε πυρετό και αποφασίστηκε να μεταφερθεί στον «Ευαγγελισμό». Εκεί, αρχικά νοσηλεύτηκε σε απλή κλίνη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για προληπτικούς λόγους.
Υπενθυμίζεται ότι η διευθύντρια ΜΕΘ στον «Ευαγγελισμό», κα Κοτανίδου, είχε διαψεύσει δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Ιερώνυμος λάμβανε φάρμακα για τον κορωνοϊό από την Αμερική.
«Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο (σ.σ.: τον Αλβανίας Αναστάσιο). Τα θεραπευτικά μέσα που ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει» είχε αναφέρει με νόημα για τον Ιερώνυμο, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» απ' όπου και πήρε εξιτήριο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.