- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Το θαύμα ξεκίνησε για τη μικρή Αναστασία: Συγκεντρώθηκε το ποσό
700.000 ευρώ μαζεύτηκαν για τη θεραπεία του 7χρονου κοριτσιού - Τα συγκινητικά λόγια των γονιών της
Συγκεντρώθηκε το ποσό των 700.000 ευρώ, ώστε να αρχίσει η θεραπεία της μικρής Αναστασίας, που διεγνώσθη με την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου
Καρπούς απέδωσε το κύμα αλληλεγγύης που ξεκίνησε από την Καλαμάτα και απλώθηκε σε όλη την Ελλάδα, για τη στήριξη της 7χρονης Αναστασίας. Η μικρή Αναστασία διεγνώσθη με την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου, γνωστή και ως dipg, διάχυτο γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους και βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ για τη θεραπεία της. Το κόστος, ωστόσο, για τη θεραπεία του κοριτσιού ήταν δυσβάσταχτο.
«Το κόστος όπως είναι λογικό είναι δυσβάσταχτο, θα αγγίξει τις 700.000€, αλλά όταν υπάρχει ψυχή και ανθρωπιά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο» είχαν γράψει οι γονείς του παιδιού και από τότε στήθηκε αλυσίδα αλληλεγγύης - Support Anastasia.
Οι κουμπαράδες που στήθηκαν σε όλα τα καταστήματα της Καλαμάτας γέμισαν, ενώ την ίδια στιγμή σύλλογοι, ενώσεις, φορείς από το εξωτερικό, ιδιώτες, αλλά και πολλά σχολεία, έστειλαν από το υστέρημά τους και κατάφεραν να συγκεντρωθεί το ποσό των 700.000 ευρώ.
Το ευχάριστο νέο ανακοίνωσαν οι γονείς της με την ανάρτηση που έκαναν μέσα από το νοσοκομείο, ευχαριστώντας όλο τον κόσμο που στήριξε τον αγώνα της 7χρονης κόρης τους.
«Αγαπημένοι μου, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όλη την υποστήριξη που μας έχετε δώσει. Με τη συλλογή και των κουμπαράδων έχει καλυφθεί το ποσό και θα θέλαμε να μας στηρίζετε πλέον με τις ευχές σας και την καλή σας πίστη. Σε δύσκολους καιρούς έγινε κάτι που φαινόταν αδύνατο. Ας ελπίσουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα ξεχωριστά, είστε παρά πολλοί, είστε όλοι, και μας δώσατε απίστευτη δύναμη, να είστε καλά.
Σας αγαπάμε. Ηλίας Τριανταφυλλάκης & Ξένια Πρεζεράκου»
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.