Ελλαδα

Τηλεκπαίδευση: «Έπεσε» το σύστημα- Πού οφείλεται το πρόβλημα

Κανονικά η λειτουργία στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και στις πλατφόρμες του υπουργείου Παιδείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τηλεκπαίδευση στα Γυμνάσια και τα Λύκεια
Τηλεκπαίδευση στα Γυμνάσια και τα Λύκεια © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Τηλεκπαίδευση: Ποιος ευθύνεται για τον αδυναμία πρόσβασης στην πλατφόρμα- Οι αναφορές για προβλήματα στην Ευρώπη και τα επίσημα στοιχεία καταγραφής.

Προβλήματα πρόσβασης στην πλατφόρμα της τηλεκπαίδευσης παρατηρείται από νωρίς το πρωί, με το υπουργείο Παιδείας να έχει κάνει γνωστό σε ανακοίνωσή του ότι πρόκειται για πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πλατφόρμα της CISCO Webex

Το παρατηρητήριο Fake News της Νέας Δημοκρατίας, απαντά ότι δεν πρόκειται για πρόβλημα στο οποίο ευθύνεται η κυβέρνηση, καθώς πρόκειται για πρόβλημα του διεθνούς παρόχου, ο οποίος εργάζεται για την επαναλειτουργία της πλατφόρμας. 

Την ίδια ώρα, παρουσιάζει τον χάρτη και τα επίσημα στοιχεία από το site καταγραφής προβλημάτων στις συνδέσεις Webex στην Ευρώπη, καθώς και ενδεικτικές αναφορές των χρηστών από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

webwx.jpeg

webwx2.jpeg

Νωρίτερα, το υπουργείο Παιδείας είχε επισημάνει ότι το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, καθώς και όλες οι πλατφόρμες του Υπουργείου Παιδείας λειτουργούν κανονικά, ενώ το Υπουργείο έχει ενημερώσει από την πρώτη στιγμή ότι οι απουσίες στις περιπτώσεις που παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα δεν θα ληφθούν υπόψιν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ