Ελλαδα

Xαρδαλιάς από Κοζάνη: Για αυτό δεν κλείνουν τα σχολεία

«Η κατάσταση στην περιοχή παραμένει κρίσιμη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Nίκος Χαρδαλιάς
Nίκος Χαρδαλιάς © EUROKINISSI

Ο Νίκος Χαρδαλιάς βρίσκεται στην Κοζάνη όπου από χθες ισχύουν επιπλέον περιοριστικά μέτρα λόγω κορωνοϊού - Τι είπε για τα σχολεία

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου, 17.10.2020, η σύσκεψη στη Π.Ε. Κοζάνης και το παρών έδωσε και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Εξερχόμενος από τη σύσκεψη, ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε: “Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη. Από εδώ ξεκίνησε το μεγάλο πρόβλημα στην Α’ φάση, από εδώ ξεκινά και στη Β’ φάση. Είναι ένα στοίχημα που του κέρδισε η Δ. Μακεδονία στην Α’ Φάση θα το κερδίσει και τώρα”.

Ο υφυπουργός υπερασπίστηκε την άποψή του να παραμείνουν ανοιχτά τα σχολεία, χρησιμοποιώντας τα ήδη γνωστά επιχειρήματα ότι δεν έχει σημειωθεί καμιά συρροή (μέχρι στιγμής), συμπληρώνοντας πως είναι πιο εύκολο να τηρούνται τα μέτρα στα σχολεία παρά στις πλατείες ή οπουδήποτε αλλού που δεν υπάρχει έλεγχος.

Στη συνέχεια, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας θα μεταβεί στα Γιάννενα, όπου στις 12 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη και τους συνεργάτες του, καθώς η Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων εμφανίζει και αυτή υψηλό επιδημιολογικό φορτίο (επίπεδο 3 Αυξημένης Επιτήρησης).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ