Ελλαδα

Χαρδαλιάς: «Καμπανάκι» για τον κορωνοϊό στα Ιωάννινα

«Η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς © EUROKINISSI POOL/INTIMENEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Νίκος Χαρδαλιάς: Προειδοποίηση για την κατάσταση σχετικά με τον κορωνοϊό στα Ιωάννινα- Μεταβαίνει αύριο στην περιοχή

«Καμπανάκι» χτύπησε για τα Ιωάννινα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε γνωστό ότι αύριο Σάββατο (16/10) θα μεταβεί στην Κοζάνη, αλλά και στα Ιωάννινα όπου θα έχει συσκέψεις με τις αρμόδιες αρχές.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, στα Ιωάννινα, « η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη γι’ αυτό πρέπει οι κάτοικοι της περιοχής να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων». 

«Το όριο διασποράς που έχει θέσει η ΕΕ (150 κρούσματα σε 150.000 άτομα) ξεπεράστηκε στην Κοζάνη», ανέφερε και τόνισε ότι «στα Ιωάννινα βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό, ενώ στην Αττική βρίσκεται πολύ κάτω από αυτό».

Χαρδαλιάς: «Σταθερή επιδημιολογική κατάσταση, αλλά με μεγάλη πίεση»

Στην αρχή της ενημέρωσής του, ο Νίκος Χαρδαλιάς επεσήμανε ότι «η Ελλάδα βρίσκεται σε σταθερή επιδημιολογική κατάσταση, όμως με μεγάλη πίεση» και σημείωσε ότι «ναι μεν η Ελλάδα δείχνει μια σταθερότητα, η σταθερότητα αυτή όμως είναι εξαιρετικά εύθραυστη».

O υφυπουργός εξήγησε ότι «η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και οι κανόνες υγιεινής είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και θα πρέπει να παραμείνουν για όσο διαρκεί η πανδημία για να μείνουμε ασφαλείς, να προστατεύσουμε την υγεία τη δική μας αλλά και των αγαπημένων μας».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ