Διαμαρτυρία κατοίκων για τη μεταφορά προσφύγων στα Καμένα Βούρλα - Κλειστή η Αθηνών – Λαμίας.
Αντιδράσεις προκλήθηκαν στα Καμένα Βούρλα από το μεσημέρι της Τετάρτης όταν έφτασαν στην περιοχή δύο λεωφορεία που μετέφεραν πρόσφυγες και μετανάστες. Στον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος των τούνελ προχώρησαν πριν από λίγο οι κάτοικοι των Καμένων Βούρλων, διαμαρτυρόμενοι για τη μεταφορά δεκάδων προσφύγων σε παλιά ξενοδοχεία της περιοχής.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, μερικά μέτρα από το σχολείο των Καμένων, σε ένα ξενοδοχείο ανενεργό εδώ και 15 χρόνια, εγκαταστάθηκαν 39 ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες και μετανάστες.
«Δεν θα αφήσουμε τους άλλους να αποφασίζουν για μας» διεμήνυσε ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης.
Παράλληλα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μετεγκατάσταση των προσφύγων, οι επιχειρηματίες της περιοχής κλείνουν και τα καταστήματά τους.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έκκληση για βοήθεια από τους γονείς του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την παραίτηση της Καρυστιανού ζήτησε το ΔΣ του Συλλόγου των Τεμπών με επιστολή
Το αρνητικό... φορτίο της ημέρας και το κακό «προηγούμενο»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο πανελλαδικής διάστασης
Στις 15:00 η συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Ποιοι πάνε στο Μαξίμου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.