Ελλαδα

Ιερέας-Κοζάνη: Δεν κολλάει ο κορωνοϊός αν φιλήσεις το σταυρό

Τσακώθηκε και με έναν εκ των εκπαιδευτικών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεία Κοινωνία Ιερέας
Θεία Κοινωνία Ιερέας © EUROKINISSI/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ιερέας ζήτησε από δασκάλους, γονείς και μαθητές σε δημοτικό σχολείο στην Κοζάνη να βγάλουν τις μάσκες τους κατά τη διάρκεια του αγιασμού.

Ακόμα ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν ιερέα ήρθε στο φως της δημοσιότητας με τον ίδιο να διαπληκτίζεται σε δημοτικό της Κοζάνης για τη χρήση της μάσκας.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα kozanimedia.gr, αυτόπτες μάρτυρες και γονείς των παιδιών αποκάλυψαν πως ο ιερέας επέπληξε μέχρι και έναν εκπαιδευτικό, ο οποίος φόρεσε τη μάσκα του, όταν εκείνος πήγε να τον «αγιάσει» με τον σταυρό.

«Ο κορωνοϊός δεν κολλάει αν φιλήσεις το σταυρό», φέρεται να του είπε ενώ στη συνέχεια ζήτησε από τους μαθητές να βγάλουν τις μάσκες καθώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, ο ιερέας κάλεσε τους μαθητές «να προσκυνήσουν το σταυρό».

Ρέθυμνο: Ιερέας σε αγιασμό ωρύεται κατά της χρήσης μάσκας

Πολλές διαμαρτυρίες έχει προκαλέσει το βίντεο από τον αγιασμό στο 5ο Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου.

Κατά τη διάρκεια του αγιασμού, ο ιερέας καταφέρεται με επιθετικούς χαρακτηρισμούς εναντίον γονέων και δασκάλων κατά της χρήσης μάσκας.

Ο ιερέας σε πολύ έντονο ύφος φωνάζει και δεν δείχνει να πτοείται όσο οι γονείς του ζητάνε να σταματήσει καθώς βρίσκεται σε σχολείο και μπροστά σε μικρά παιδιά, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ρέθυμνο: «Τρελάθηκε» ο παπάς που έκανε κήρυγμα κατά της μάσκας αντί για αγιασμό | OPEN TV

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ