- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Ηλίας Μόσιαλος μιλά για τους αρνητές του κορωνοϊού και στέλνει μήνυμα στη «σιωπηρή ενημερωμένη πλειοψηφία» να αρχίσει να εκφράζεται.
Μήνυμα για τους αρνητές του κορωνοϊού στέλνει ο Ηλίας Μόσιαλος με νέα του ανάρτηση στο Facebook.
Αναφερόμενος στους αρνητές του κορωνοϊού ο Ηλίας Μόσιαλος ξεκαθαρίζει ότι «πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις» ακόμα και αυτές όσων «αρνούνται να εφαρμόσουν τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ο κορωνοιός αλλά είναι κατασκεύασμα μιας διεθνούς συνομωσίας για να περιοριστούν οι ελευθερίες μας».
Στο μήνυμά του στο Facebook για τους αρνητές του κορωνοϊού προσθέτει ότι αυτές «οι αντιεπιστημονικές απόψεις μιας μικρής μερίδας πολιτών δεν είναι ισοδύναμες με τις απόψεις της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας και της συντριπτικής πλειοψηφίας των ενημερωμένων πολιτών».
Και καταλήγει, ζητώντας από την πλειοψηφία των πολιτών, την οποία και χαρακτηρίζει «ενημερωμένη σιωπηλή πλειοψηφία» να γίνει ενεργή και να εκφραστεί, καθώς μόνο έτσι «με τις διαφωνίες της, την κριτική της στάση, τη διάθεση να λύνει και όχι να επιτείνει προβλήματα, η πλειοψηφία αυτή θα προστατεύσει και τη μικρή μειοψηφία των αρνητών. Χωρίς να δέχεται ότι όλα είναι τέλεια».
Ολόκληρη η ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου για τους αρνητές του κορωνοϊού
«Είναι αναμενόμενο ότι ορισμένα ΜΜΕ θα προβάλουν όσους αρνούνται να εφαρμόσουν τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ο κορωνοιός αλλά είναι κατασκεύασμα μιας διεθνούς συνομωσίας για να περιοριστούν οι ελευθερίες μας.
» Προφανώς και πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι απόψεις έχουν την ίδια βαρύτητα. Οι αντιεπιστημονικές απόψεις μιας μικρής μερίδας πολιτών δεν είναι ισοδύναμες με τις απόψεις της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας και της συντριπτικής πλειοψηφίας των ενημερωμένων πολιτών.
» Οι πολίτες έχουν κάθε δικαίωμα να διαφωνούν με τον τρόπο που υλοποιούνται συγκεκριμένα μέτρα, με τις καθυστερήσεις η τις ελλείψεις και τις αστοχίες. Και αυτές οι απόψεις θα πρέπει να προβάλλονται γιατί μόνο έτσι θα βελτιωθεί η αποδοτικότητα των μέτρων και της πολιτείας, θα ακουστούν νέες ιδέες και θα γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις.
» Οι ενημερωμένοι πολίτες είναι η συντριπτική πλειοψηφία. Το 99%, ίσως και περισσότεροι, δεν συμμετέχουν σε διαδηλώσεις όπου κάποιοι καίνε η ποδοπατούν μάσκες προστασίας.
» Είναι μέχρι στιγμής η μεγάλη σιωπηλή πλειοψηφία. Καιρός είναι να πάψει να είναι σιωπηλή. Πρέπει να γίνει η ενεργή πλειοψηφία. Με τις διαφωνίες της, την κριτική της στάση, τη διάθεση να λύνει και όχι να επιτείνει προβλήματα. Η πλειοψηφία αυτή θα προστατεύσει και τη μικρή μειοψηφία των αρνητών. Χωρίς να δέχεται ότι όλα είναι τέλεια. Αυτά είναι για τους αφελείς. Αλλά αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και επιδιώκοντας να συμβάλει στην προώθηση των καλύτερων λύσεων.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυξημένη κίνηση σε Κινέττα και Ελευσίνα, αλλά χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις
«Υγειονομική βόμβα» καταγγέλλουν τοπικοί φορείς
Προβλήματα στην κυκλοφορία
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.