- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Xαρδαλιάς: Task force για κρούσματα σε εκπαιδευτικούς - μαθητές
Θα διευκολύνεται το κλείσιμο του σχολείο εάν υπάρξει κρούσμα, καθώς πλέον δεν θα χρειάζεται Κοινή Υπουργική απόφαση.
Τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας συστήνουν Task Force για την αντιμετώπιση κρουσμάτων σε εκπαιδευτικούς και μαθητές
Ομάδα κρούσης (Task force) συστήνεται από τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας για την αντιμετώπιση των περιπτώσεων όπου υπάρξει κρούσμα σε εκπαιδευτικό ή μαθητή κάποιου σχολείου, σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.
Θα διευκολύνεται το κλείσιμο του σχολείο εάν υπάρξει κρούσμα, καθώς πλέον δεν θα χρειάζεται Κοινή Υπουργική απόφαση.
Σημειώνεται ότι το υπουργείο Υγείας έστειλε εγκύκλιο προκειμένου να γίνουν υγειονομικοί έλεγχοι σε όλα τα σχολεία (ημερήσιας, εσπερινά, δημόσια, ιδιωτικά) και τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς.
Παράλληλα, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι από το πρωί της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου αίρονται τα ειδικά περιοριστικά μέτρα στα νησιά της Πάρου και της Αντίπαρου, καθώς η επιδημιολογική εικόνα τους είναι βελτιωμένη και παρατείνονται τα μέτρα για τις υπόλοιπες περιοχές. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, ανά τρεις ημέρες θα αξιολογείται η εικόνα κάθε περιοχής και όταν κριθεί ότι θα είναι ασφαλές, θα αρθούν τα μέτρα και στα άλλα μέρη της χώρας.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το νομοσχέδιο για τα πράσινα ταξί παίρνει τον δρόμο για ψήφιση στη Βουλή
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Ο δημιουργός που με τις ταινίες του ύμνησε τον έρωτα και την αστική ζωή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ήταν φοβισμένη και ταλαιπωρημένη
Σε ανοιξιάτικες συνθήκες θα κυλήσει ο καιρός
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Θεσσαλονίκη: Το Εφετείο έκρινε ότι οι εργασίες έγιναν και δεν αποδείχθηκε ζημία για την Εγνατία Οδό ΑΕ
Πότε οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία
Ποια είναι η Κυριακή που πρέπει να πάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Προαναγγέλλουν προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για συντονισμένο πόλεμο λάσπης
Εκτιμάται ότι καταγράφεται ένας κάθε 15 με 20 λεπτά
Το ελαφρυντικό του σύννομου βίου «αποδεικνύεται πρωτίστως από το λευκό ποινικό μητρώο»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.