

Πτώμα άνδρα, που έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι βρέθηκε σε παράδρομο της εθνικής οδού στην Θεσσαλονίκη.
Το πτώμα ενός άνδρα που φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι εντοπίστηκε σε παράδρομο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, στο ύψος του Σχολαρίου.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αστυνομία διενεργεί έρευνες ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το thestival.gr, αν και σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις των Αρχών δεν διαφαίνονταν σενάρια εγκληματικής ενέργειας, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε πως ο άνδρας έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.
Το πτώμα σύμφωνα με την ίδια πηγή, είχε σοβαρές αλλοιώσεις και ως εκ τούτου χρειάστηκε εκτεταμένη έρευνα από τους Αστυνομικούς στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς
Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών θα ενημερωθούν σε συγκεκριμένη ημερομηνία για το άνοιγμα της πλατφόρμας
Το φαινόμενο φαίνεται να οφείλεται πιθανότατα σε φυσικά αίτια
Ο κατηγορούμενος εξετάστηκε από τον Κορυδαλλό
Ο νομικός σύμβουλος της Εθνικής Πινακοθήκης, κ. Γιώργος Οικονομόπουλος, δήλωσε ότι οι δύο πίνακες που παρουσιάστηκαν σε αναρτήσεις και τηλεοπτικά ρεπορτάζ δεν εκτέθηκαν ποτέ στην Πινακοθήκη
Η μητέρα έδειξε ως δολοφόνο την κόρη - «Μου κατέστρεψε τη ζωή», λέει η 23χρονη
Θα μείνουμε στο βολικό για πολλούς σήμερα και θα αγνοήσουμε την παρακμή και τη συρρίκνωσή μας που με μαθηματική βεβαιότητα έρχεται αύριο;
Με ευαισθησία και ανταπόκριση στις ανάγκες της κοινωνίας και στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η LAMDA Development προχώρησε άμεσα σε δράσεις αποκατάστασης και ασφάλειας της Πεντέλης.
«Ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και ούρλιαζε. Μου είπε "ντροπή σου που έχεις φίλο τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον στηρίζεις"»
Έκκληση από την οικογένειά του
Του έγινε τρεις φορές ΚΑΡΠΑ
Γιατί να θέλουμε οι μετανάστες που έρχονται στη χώρα μας να είναι αντικοινωνικοί ωχαδερφιστές πανηγυρτζήδες που απαιτούν δικαιώματα απαλλαγμένα από κάθε υποχρέωση;
Τον τράβηξε έξω από το βαν και τον ξυλοκόπησε
Πότε θα πρέπει να γυρίσουμε τα ρολόγια μας
Είχαν έρθει στη χώρα μας για το ματς με την Εθνική Ελλάδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.