Κορωνοϊός: Κατέληξε 79χρονος στο «Παπανικολάου» - 269 οι νεκροί
Ήταν τρόφιμος στο γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι
Ακόμη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του λόγω κορωνοϊού στη χώρα μας αυξάνοντας τον αριθμό των θυμάτων της πανδημίας στους 269.
Ακόμη ένας νεκρός στην Ελλάδα από κορωνοϊό, καθώς το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή ασθενής που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». Πρόκειται για έναν 79χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος ήταν τρόφιμος στο γηροκομείο «Αγία Κυριακή», στο Ασβεστοχώρι. Είχε υποκείμενα νοσήματα (άνοια) και κατέληξε σήμερα, στις 2.46 π.μ., από καρδιοοαναπνευστική ανακοπή λόγω λοίμωξης covid.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο ΕΟΔΥ, 36 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, με τη διάμεση ηλικία τους να είναι τα 69 έτη, ενώ 10 (27,8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.
Έτσι, οι νεκροί από τον οίκο ευγηρίας του Ασβεστοχωρίου έχουν φτάσει πλέον τους 19, ενώ συνολικά στη χώρα μας τους 269.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση θα συζητηθεί την Τετάρτη στη πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών.
Το πόρισμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση των υποδομών
Για τη Δημοκρατία στο Ιράν!
Εκτροπές, άρσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων σε βασικούς άξονες
225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.