Μύκονος: Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μετά τα κρούσματα στο beach bar
Περίπου 80 άτομα έχουν τεθεί σε περιορισμό
Στη Μύκονο βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μετά τον εντοπισμό επτά κρουσμάτων στο beach bar και το αίτημα που υπέβαλλε ο δήμαρχος του νησιού, Κωνσταντίνος Κούκας.
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έχει μεταβεί στη Μύκονο μετά από τον εντοπισμό επτά κρουσμάτων στο beach bar Alemagou και το αίτημα που υπέβαλλε ο δήμαρχος του νησιού, Κωνσταντίνος Κούκας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπάλληλοι που βρέθηκαν θετικοί στον ιό εργάζονται στην υποδοχή και το σέρβις. Σημειώνεται ότι μετά τον εντοπισμό των κρουσμάτων στο beach bar ξεκίνησε η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών, ενώ περίπου 80 άτομα έχουν τεθεί σε περιορισμό.
Ακόμα, πληροφορίες θέλουν το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στο beach bar στη Μύκονο να επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 5 Αυγούστου 2020. Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης αποφάσισαν να κάνουν τεστ σε όλους τους εργαζόμενους και ταυτόχρονα να κατεβάσουν ρολά μέχρι νεοτέρας μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Τα μοριακά τεστ έγιναν από γιατρούς ιδιωτικής κλινικής στη Μύκονο και τα δείγματα εστάλησαν στην Αθήνα.
Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε μεταβεί πρόσφατα στη Μύκονο, ζητώντας από τοπικούς φορείς να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού και από αστυνομικούς να ενταθούν οι έλεγχοι και να τιμωρούνται οι παραβάτες.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιδιωτική χρηματοδότηση 4,7 εκατ. ευρώ για VCRS στα ΚΕΠΑΘΜ μετά την απόφαση Ελεγκτικού Συνεδρίου
Αύριο στις πληγείσες περιοχές ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης – Σύσκεψη στο δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
Live η πορεία των φαινομένων
Λόγω των πλημμύρων και κατολισθήσεων - Θα ισχύσει για 3 μήνες
Βροχοπτώσεις που έφτασαν τα 64 χιλιοστά προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες και ζημιές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.
Ενεργοποιούνται διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Εικόνες αποκάλυψης μετά τη φονική κακοκαιρία
Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τους εμβολιασμούς
Δείτε εικόνες και βίντεο από τις προσπάθειες να απομακρύνουν πέτρες και λάσπες από τα αυτοκίνητα και τις αυλές τους
Akylas, Marseaux, Good Job Nicky ή Evangelia;
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις
Μποτιλιάρισμα στο σημείο
Η Καθηγήτρια Οικονομικών και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στέκεται δίπλα της
Εκατοντάδες κλήσεις στην Άμεση Δράση για παροχή βοήθειας
Πολύ δύσκολη κατάσταση σε πολλούς δρόμους της περιοχής
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 07:15 στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Εσπερίδων στον Εύοσμο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.