- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΓΓΕΠΠ: Πρόστιμα 22.400 ευρώ για παράνομο εμπόριο
Μετά τους ελέγχους της προηγούμενης εβδομάδας
Πρόστιμα ύψους 22.400 ευρώ επιβλήθηκαν από τη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.
Πρόστιμα συνολικού ύψους 22.400 ευρώ επιβλήθηκαν από τη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή μετά τους ελέγχους της προηγούμενης εβδομάδας για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου στο σύνολο της επικράτειας.
Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοίνωσε την εβδομαδιαία επιχειρησιακή δραστηριότητα των μηχανισμών ελέγχου:
- Κατά το χρονικό διάστημα από 20.07.2020 έως και 26.07.2020 πραγματοποιήθηκαν συνολικά 379 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 33 παραβάσεις.
- Σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, τη Δημοτική Αστυνομία Αθήνας και Θεσσαλονίκης και την συνδρομή των τοπικών, δημοτικών και περιφερειακών, αρχών, οι επιχειρήσεις του ΣΥ.Κ.Ε.Α.Α.Π. για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου έλαβαν χώρα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη.
- Επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 22.400 ευρώ που αφορούσαν σε παραβάσεις των Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ), του υπαιθρίου εμπορίου (ν.4497/2017) και του ν.4446/16 που αφορά στη χρήση τερματικού αποδοχής καρτών και μέσων πληρωμής με κάρτα (POS).
- Κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 208 τεμάχια ειδών παρεμπορίου και 225 κιλά οπωροκηπευτικών, τα οποία διετίθεντο παράνομα στην αγορά.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Αρχαία Πέλιννα, μία από τις σημαντικότερες πόλεις της Αρχαίας Εστιαιώτιδας, βρίσκεται περίπου 16 χλμ. ανατολικά των Τρικάλων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έναρξη αντιπυρικής περιόδου από 1η Μαΐου 2026
Τι αποκάλυψε για την επικοινωνία που είχαν
Μαζί με συγκρατούμενό του είχαν αποδράσει από το νοσοκομείο
Το τριήμερο που περιμένουν οι εργαζόμενοι πριν από τις διακοπές του καλοκαιριού
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Περιορίζεται σημαντικά η γραφειοκρατία και οι χρονοβόρες διοικητικές διαδικασίες
Όλα τα νεότερα για την κατάστασή του
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
«Αγκάθι» παραμένει η διάνοιξη της Πόντου,
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.