Ελλαδα

Χαρδαλιάς: Ο λόγος που επιστρέφει η ενημέρωση για τον κορωνοϊό

«Δεν υπάρχει λόγος πανικού»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Χαρδαλιάς
Νίκος Χαρδαλιάς ©ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

«Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις διαδικασίες που γίνονται κατά της πανδημίας», αναφέρει ο Νίκος Χαρδαλιάς για την επιστροφή της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς από την επόμενη Τρίτη, 21 Ιουλίου, και για κάθε Τρίτη θα επιστρέψει σε απευθείας σύνδεση στις 18:00 για να ενημερώνει τους πολίτες για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δήλωσε στο ethnos.gr: «Είναι σημαντικό να ενημερώνονται οι πολίτες για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας. Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουμε τις διαδικασίες που γίνονται κατά της πανδημίας», αναφέρει αρχικά. Μάλιστα, στο ερώτημα αν υπάρχει λόγος ανησυχίας τώρα στη χώρα μας, ο ίδιος είναι ξεκάθαρος: «Δεν υπάρχει ούτε λόγος πανικού αλλά ούτε και λόγος εφησυχασμού. Κάνουμε σκληρή δουλειά καθημερινά κόντρα στον κορωνοϊό. Γίνεται μία τιτάνια προσπάθεια από όλους όσοι εργάζονται σε συγκεκριμένες Υπηρεσίες και πρέπει αυτό να το γνωρίζουν όλοι», επισημαίνει ο κ. Χαρδαλιάς. 

Την επιστροφή της ενημέρωσης, η οποία δεν θα είναι καθημερινή, αλλά εβδομαδιαία ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, λέγοντας πως θα αφορά σε επιχειρησιακά θέματα και θα γίνεται κάθε Τρίτη από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν στην εβδομαδιαία ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι «σε αυτή τη φάση κρίνεται σκόπιμο να παραμείνουμε στα επιχειρησιακά δεδομένα στα οποία θα υπάρχει ενημέρωση από τον κ. Χαρδαλιά και μόνο. Αν κριθεί αναγκαίο στην πορεία να υπάρξει ευρύτερη ενημέρωση θα το εξετάσουμε».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ