Ελλαδα

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Κέρκυρα - 7 συνολικά στο νησί

Πρόκειται για τουρίστα από τη Ρουμανία που μαζί με τη σύζυγό του έκαναν διακοπές στο κέντρο του νησιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Κέρκυρα - Έβδομο συνολικά στο νησί
Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Κέρκυρα - Έβδομο συνολικά στο νησί © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ακόμη ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Κέρκυρα και 7ο συνολικά στο νησί - Τουρίστας από τη Ρουμανία που παραθέριζε μαζί με τη σύζυγό του.

Επιβεβαιώθηκε ένα ακόμη νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Κέρκυρα.

Πρόκειται για έναν τουρίστα από τη Ρουμανία, ο οποίος έκανε διακοπές με τη σύζυγό του σε κατάλυμα στην Κέρκυρα.

Ο τουρίστας αυτός είναι το νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Κέρκυρα και το 7ο συνολικά στο νησί. Είχε υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό στον Προμαχώνα και ενημερώθηκε από τον ΕΟΔΥ ότι είναι θετικός σε Covid-19. Σημειώνεται ότι ένας Ολλανδός που μένει μόνιμα με την οικογένειά του στην Κέρκυρα, είναι το 6ο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο corfutvnews.gr, είχε ένα ατύχημα το βράδυ της Τρίτης 14 Ιουλίου 2020. Πήγε σε ιδιωτική κλινική και μεταξύ άλλων έκανε τεστ για κορωνοϊό, το οποίο βγήκε θετικό. Ο Ολλανδός με κορωνοϊό στην Κέρκυρα βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του, καθώς ζει μόνιμα στο νησί με την οικογένειά του.

Την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 η ΕΡΤ είχε μεταδώσει ότι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Κέρκυρα ήταν 5, καθώς, μετά τη γυναίκα από τη Σερβία και τους δύο Ούγγρους, ένα ζευγάρι από τη Ρουμανία χωρίς συμπτώματα μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο αναφοράς του νησιού. Το ζευγάρι παραθέριζε σε τουριστικά καταλύματα στο κέντρο της Κέρκυρας.

Η είδηση για το νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Κέρκυρα, και έβδομο συνολικά, έρχεται λίγες ώρες μετά την πρώτη πτήση από τη Μεγάλη Βρετανία που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του νησιού.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ