- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική στάση εργασίας στις 11 το πρωί
Ως και τη λήξη του ωραρίου - Κινητοποιήσεις και αύριο, Πέμπτη 9 Ιουλίου
Πανελλαδική στάση εργασίας θα πραγματοποιήσει σήμερα 8 Ιουλίου από τις 11 το πρωί ως και τη λήξη του ωραρίου - Συγκέντρωση στις 11:30 στην πλατεία Κοραή.
Σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 θα πραγματοποιήσει πανελλαδική στάση εργασίας η ΑΔΕΔΥ από τις 11 το πρωί ως και τη λήξη του ωραρίου. Στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Πλατεία Κοραή.
Σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε, η ΑΔΕΔΥ υποστηρίζει – μεταξύ άλλων – ότι «η κυβέρνηση δυναμώνει την καταστολή, φέρνοντας νομοσχέδιο για την ουσιαστική απαγόρευση των διαδηλώσεων και των συγκεντρώσεων».
Παράλληλα, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, την Πέμπτη 9η Ιουλίου 2020 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος, από κοινού με το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις.
Το Γενικό Συμβούλιο καλεί τα νομαρχιακά τμήματα της ΑΔΕΔΥ, σε συνεργασία με τα πρωτοβάθμια σωματεία, να οργανώσουν αντίστοιχες κινητοποιήσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο σχολιασμός από την ΟΕΦΕ
Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις αναζητούν το ζώο
Η νέα επέκταση αφορά συνολικά 476.000 εργαζόμενους
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την έντονη διαμαρτυρία της για την ανακοίνωση του υπουργείου εξωτερικών της Αμερικής εκφράζει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων
Πού θα φτάσει η θερμοκρασία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
«Ένας τόπος που συνδυάζει μοναδικά τη φυσική ομορφιά, την αυθεντική φιλοξενία, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και την ήπια τουριστική ανάπτυξη»
Το νησί δεν βασίζει την ταυτότητά του σε πρακτικές μαζικού τουρισμού, αλλά στην προστασία του φυσικού του πλούτου
Πού αναμένονται όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες
Πιθανόν να γίνει σήμερα η εισαγγελική πρόταση για τη νομιμότητα της παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας
Παίρνουν τη σκυτάλη αύριο τα ΓΕΛ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.