- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
9 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Τα 7 είναι εισαγόμενα - Στους 11 οι διασωληνωμένοι στην Εντατική - Κανένας νέος θάνατος ασθενούς με Covid-19 το τελευταίο 24ωρο
Επιβεβαιώθηκαν 9 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 7 είναι εισαγόμενα - 11 συμπολίτες μας παραμένουν διασωληνωμένοι - Κανένας νέος θάνατος.
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 ότι υπάρχουν 9 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσια Υγείας για τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα έχει ως εξής:
«Σήμερα ανακοινώνουμε 9 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.519, εκ των οποίων το 54.8% άνδρες αφορά άνδρες. 816 (23.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1933 (54.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
» 11 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 62 ετών. 5 (45.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 90.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 119 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ».
Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Κανένας νέος θάνατος το τελευταίο 24ωρο
Στην ίδια ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, προστίθεται:
«Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ενώ έχουμε 192 θανάτους συνολικά στη χώρα. 61 (31.8%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω».
Σημειώνεται ότι μια ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020, ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει συνολικά 25 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας και κανέναν νέο θάνατο. Από αυτά τα 25 κρούσματα, τα 11 ήταν εισαγόμενα.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.