- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ματίνα Παγώνη: Μας ανησυχούν τα πάρτι και ο συνωστισμός
«Πρέπει να υπάρξει εμπιστοσύνη στον ελληνικό επιστημονικό κόσμο»
Σε δύο εβδομάδες θα υπάρξει η πρώτη εικόνα των συνεπειών από το άνοιγμα του τουρισμού σύμφωνα με την κα Ματίνα Παγώνη., Πρόεδρο των Νοσοκομειακών Γιατρών.
Έντονη ανησυχία για τα πάρτι που θα λάβουν χώρα σε πολλά σημεία της χώρας εξέφρασε η Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών, Ματίνα Παγώνη σε τηλεοπτική εκπομπή.
Συγκεκριμένα, η κα Παγώνη τόνισε πως «πρέπει να υπάρξει εμπιστοσύνη στον ελληνικό επιστημονικό κόσμο» αλλά επεσήμανε την αναγκαιότητα αποφυγής κάθε είδους συνωστισμού.
Μάλιστα, υπογράμμισε πως μία ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα θα υπάρξει μετά το πέρας των πρώτων 15 ημερών από το άνοιγμα του τουρισμού.
Σχετικά με τα αποτελέσματα των 4.000 τεστ στα οποία υπεβλήθησαν τουρίστες που έφτασαν χθες στην Ελλάδα, η κα Παγώνη, επισήμανε πως θα βγουν σήμερα το απόγευμα.
«Σήμερα θα ξέρουμε. Θα έχουμε την πρώτη εικόνα» είπε συγκεκριμένα προσθέτοντας πως τα τεστ θα συνεχιστούν.
Κληθείσα να σχολιάσει το ενδεχόμενο αύξησης των κρουσμάτων από εδώ και πέρα, η πρόεδρος εξέφρασε την εκτίμηση πως αυτά αναμένεται να αυξηθούν, απ’ ότι φαίνεται με βάση τα επιδημιολογικά στοιχεία αλλά χαρακτήρισε αυτό το σενάριο αναμενόμενο.
«Με βάση τα δεδομένα αλλά και τα μέτρα που έχουμε πάρει, πιστεύουμε πως δεν θα φτάσουμε να δούμε να γίνονται εδώ αυτά που βλέπουμε στην Αμερική» είπε και πρόσθεσε: «Δεν είναι κάτι τραγικό. Πιστεύω θα είναι αντιμετωπίσιμα» είπε.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς βγάζουμε σήμα κυκλοφορίας - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Καθαρά Δευτέρα, το μοναδικό τριήμερο
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
Τι ώρα θα πραγματοποιούνται τα τελευταία δρομολόγια
«Κάνουμε τις μετακινήσεις ασφαλέστερες» σημειώνει ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Δείτε τις εικόνες από το σημερινό tour του στους δρόμους της πόλης
«Σε ουδένα επέτρεψα να μου υποδείξει τι θα έπρεπε να γράψω ή να μη γράψω», δηλώνει στο τελευταίο του άρθρο
Τι ώρα θα πραγματοποιούνται τα τελευταία δρομολόγια
Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση
Άσπρη μέρα σήμερα σε μεγάλο υψόμετρο
H δίκη, οι ποινές, η αυτοκτονία Σφηνιά και οι καταγγελίες λίγο πριν το δυστύχημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.